nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Teşekkür ettim birde ne önerirsiniz siteler hakkında? 1 tane pahalı mı çeşit çeşit mi almam daha mantıklı skinleri?
Teşekkür ettim birde ne önerirsiniz siteler hakkında? 1 tane pahalı mı çeşit çeşit mi almam daha mantıklı skinleri?
@nisaa, mümkün olduğunca ücretsiz kasaları aç. Siteler senin kaybetmen için kodlanmıştır.
Kodlar güncel olarak paylaşılıyor, süre ve kullanım limiti oluyor. Asıl para kasa savaşında, lakin zor.Tam da dediniz bende kendimi tutamayıp attığım 2 dolar ile paraları kasaları açtım, haliyle kaybettim tabii. Ders olsun bakalım ilk defa girdim alışmaya çalışıyorum, kasa savaşları nasıldır ya da diğer önerdiğiniz sitelerden insanlarla trade? Bir de Discord Instagram ve Facebook kasalarını açamadım kod bulamadım eski dendi.
Kodlar güncel olarak paylaşılıyor, süre ve kullanım limiti oluyor. Asıl para kasa savaşında, lakin zor.
Takas teklifi gelmiyor mu?Haydi bakalım bir deneyeyim, teşekkürler bilgilelendirdiğiniz için artık kasa açmayacağım. Attığınız diğer sitelere de giriş yapacağım trade falan denerim artık ne varsa.
Umarım hesabım çalınmaz, çok değerli.
@Milas hocam ya tekrar yazıyorum ama skini al diyince 15 dakika sayıyor ya göndermek için bir süre sonra sıfırlanıyor tekrardan al diyince süre ilerlemiyor saymıyor yani ne yapmalıyım?
Gelmiyor, değiştirm yaparkende bu ekranda kalıyor.
Para kazanmak istiyorsan ilk öncelikle bu sitelerden oyun oynamayacaksın. İlla oynayacağım diyorsan kasa savaşlarına bak.