Değil kasa açmak büyük oranda hep zarar ettirir devamlı anahtar parası vermekten uzun vadede bakınca verdiğiniz anahtar paralarına elinizdeki skinlerden daha iyisini pazardan alabildiğinizi fark edersiniz.
Bundesliga macina iddia oynamaktan bile daha kazancsiz. Eger ne kadar dolandirilacagini ogrenmek istiyosan bu videonun ilk 1 dakika 40 saniyesini falan izle yeter.
Yani yorumdaki arkadaşlar zarardan bahsetmiş ama bu tamamen şans. İstatistiksel olarak evet zarar ettiriyor gibi gözükmeye sans faktörü de ele alinmali. Ben bu zamana kadar çok kasa açtım oyun içinde fakat bir tane pembe bile çıkmadı. Fakat arkadaşım 2. Kasa aciminda karambit çıkarmıştı. Çok merak ediyorsanız en ucuz kasadan alin açın. Ne kaybedersiniz ki. Deneyimlemis olursunuz.
Yani yorumdaki arkadaşlar zarardan bahsetmiş ama bu tamamen şans. İstatistiksel olarak evet zarar ettiriyor gibi gözükmeye sans faktörü de ele alinmali. Ben bu zamana kadar çok kasa açtım oyun içinde fakat bir tane pembe bile çıkmadı. Fakat arkadaşım 2. kasa aciminda karambit çıkarmıştı. Çok merak ediyorsanız en ucuz kasadan alin açın. Ne kaybedersiniz ki. Deneyimlemis olursunuz.
Değil kasa açmak büyük oranda hep zarar ettirir devamlı anahtar parası vermekten uzun vadede bakınca verdiğiniz anahtar paralarına elinizdeki skinlerden daha iyisini pazardan alabildiğinizi fark edersiniz.