Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
Oda yasak hocam biton insanı ifadeye çağırdılar kumar ve türevi olduğu için.Değil, onun yerine web sitelerinden açmak daha mantıklı.
Talent
Uzman
Yani yorumdaki arkadaşlar zarardan bahsetmiş ama bu tamamen şans. İstatistiksel olarak evet zarar ettiriyor gibi gözükmeye sans faktörü de ele alinmali. Ben bu zamana kadar çok kasa açtım oyun içinde fakat bir tane pembe bile çıkmadı. Fakat arkadaşım 2. Kasa aciminda karambit çıkarmıştı. Çok merak ediyorsanız en ucuz kasadan alin açın. Ne kaybedersiniz ki. Deneyimlemis olursunuz.
Michael Scofield
Uzman
Kumar oynamaktan da kötü.Hiç kasa açmadım, çok merak ediyorum. Sizce ucuza bir tane alıp açmak mantıklı mı?
KökBilgi
Uzman
Hiç o kasa açma topuna girme zararlı çıkarsın.Hiç kasa açmadım, çok merak ediyorum. Sizce ucuza bir tane alıp açmak mantıklı mı?
Yani yorumdaki arkadaşlar zarardan bahsetmiş ama bu tamamen şans. İstatistiksel olarak evet zarar ettiriyor gibi gözükmeye sans faktörü de ele alinmali. Ben bu zamana kadar çok kasa açtım oyun içinde fakat bir tane pembe bile çıkmadı. Fakat arkadaşım 2. kasa aciminda karambit çıkarmıştı. Çok merak ediyorsanız en ucuz kasadan alin açın. Ne kaybedersiniz ki. Deneyimlemis olursunuz.
Sonunda objektif bakan biri sağ olun hocam.
Hocam o nasıl oluyor daha öncede duymuştum ama hiç bilmiyorum.Değil, onun yerine web sitelerinden açmak daha mantıklı.
Bahsettiğim kasalar ucuz ve anahtar gerektirmeyen kasalar. Diğer oyunlardan düşen kartları satarak alınırmı sizce?Değil kasa açmak büyük oranda hep zarar ettirir devamlı anahtar parası vermekten uzun vadede bakınca verdiğiniz anahtar paralarına elinizdeki skinlerden daha iyisini pazardan alabildiğinizi fark edersiniz.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-