Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Bi' işe yaramıyor.
AtlasOS kurabilirsin. Ayrıca sisteminin özellikleri nedir?Uzun zaman sonra CS indirdim ismi bile değişmiş. Oyunu unutmuşum az biraz FPS düşmesi yiyorum. Ne yapmalıyım kasmaması için?
eyre
Yetkin
Genel olarak oyunun optimizasyonu hala berbat, kesin bir çözüm yok. Farklı haritalarda farklı FPS alıyorsunuz veya FPS düşmesi yaşıyorsunuz. Benim gözüme çarpan FPS düşmesi sorunlarından birisi Reflex'i "etkinleştirildi+yükseltildi" seçeneğine getirmek drop yaşatabiliyor. FSR açmak falan zaten bir işe yaramıyor, FSR açmanız durumunda hem FPS daha çok düşüyor hem de daha çok drop yiyorsunuz. Son ekleyeceğim de eğer RAM'iniz 8 GB ise çok sık drop yersiniz, en kısa sürede 16 GB'a yükseltin.
cemkaraca
Yetkin
SSDOyun kurulu olduğu directory SSD mi HDD bir disk mi?
2060 i5 10400F 1TB SSD 8GB ram var. Dediğiniz ayarlarda 16:9 80 FPS civarı alıyorum. 4:3'de de bi fark olmaz gibi. Monitör Hz 144. Onu bile doldurmuyor.. Acaba RAM darboğaz mı oluyor?Sistem özelliklerini yazsan iyi olurdu. Bütün ayarları low'a çek. FSR'ı kapat. 4:3 çözünürlükte oyna.
8GB var 16 GB'a yükseltsem FPS ne kadar yükselir? Şu an 80 FPS civarında geziyor.Genel olarak oyunun optimizasyonu hala berbat, kesin bir çözüm yok. Farklı haritalarda farklı FPS alıyorsunuz veya FPS düşmesi yaşıyorsunuz. Benim gözüme çarpan FPS düşmesi sorunlarından birisi Reflex'i "etkinleştirildi+yükseltildi" seçeneğine getirmek drop yaşatabiliyor. FSR açmak falan zaten bir işe yaramıyor, FSR açmanız durumunda hem FPS daha çok düşüyor hem de daha çok drop yiyorsunuz. Son ekleyeceğim de eğer RAM'iniz 8 GB ise çok sık drop yersiniz, en kısa sürede 16 GB'a yükseltin.
FSR modu dediğiniz nedir? FidelityFX mi bende o ayar performans modunda.
Son düzenleme: