M4A4 iki skin arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Bir süre oynadıktan sonra sıkmamasını istiyorum. Spider Lily 9 dolar. Tenha Boşluk da 14 dolar. M4A4 için bütçe maksimum 15 dolar, başka öneriniz varsa verebilirsiniz. AK için de şu anlık AK-47 Ice Coaled kullanıyorum ancak o da sıkmaya başladı. AK-47 Slate (görevde kullanılmış) veya Midnight (az aşınmış) arasında kaldım. AK için de maksimum bütçe 15 dolar. Başka önerileriniz varsa buyurun.
Detaylar
Kim cevapladı?Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Bende uzun süre spider vardı, sıkılmadım hiç bence daha iyi. AK olarak da Phantom kullandım.
SF26
Üstün
Bütçe Steam'den 15 dolar mı yoksa harici sitelerde mi 15 dolar?M4A4 iki skin arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Bir süre oynadıktan sonra sıkmamasını istiyorum. Spider Lily 9 dolar. Tenha Boşluk da 14 dolar. M4A4 için bütçe maksimum 15 dolar, başka öneriniz varsa verebilirsiniz. AK için de şu anlık AK-47 Ice Coaled kullanıyorum ancak o da sıkmaya başladı. AK-47 Slate (görevde kullanılmış) veya Midnight (az aşınmış) arasında kaldım. AK için de maksimum bütçe 15 dolar. Başka önerileriniz varsa buyurun.
Bütçe Steam'den 15 dolar mı yoksa harici sitelerde mi 15 dolar?
Yalnızca CS float hocam.
SF26
Üstün
CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace 12.8 dolara koymuş, alınabilir.
CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace bu da aynı şekilde bir tık ucuza konmuş Floatına göre.
CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace 12.8 dolara koymuş, alınabilir.
CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace bu da aynı şekilde bir tık ucuza konmuş Floatına göre.
Hocam aknin FT ile MW arasında çok da fark görmedim MW aldım. M4A4 spideri aldım. Teşekkürler öneri için
SF26
Üstün
Rica ederim hayırlı olsun.Hocam aknin FT ile MW arasında çok da fark görmedim MW aldım. M4A4 spideri aldım. Teşekkürler öneri için