CS2'de nasıl gelişilebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 375
  • Etiketler Etiketler
    cs2 nasıl

GTR 40

Başarılı
Yer
Manisa
Merhaba,
Dün oynadığım bir maçta iki adet klip oluşturdum. Bunları YouTube'a yükledim ve buraya linkini bırakacağım. Bu iki klipte neleri kötü yaptığımı ya da neleri iyi yaptığımı yazarsanız iyi olur. Kendimi yazdıklarınız hakkında geliştireceğim. Şimdiden teşekkür ederim.(görüntü kalitesinden dolayı kusura bakmayın YouTube bayağı düşürmüş)

Son düzenleme:
Mouse'un çok kayıyor. Hareket yeteneğin çok kötü. W, A, S ve D tuşlarını kullanamıyorsun. W basıp mouse ile çeviriyorsun.

Shiftten elini çekmişsin ikinci klipte shorttan girerken. Mouse kontrolün çok az gibi, aim sürekli geç kalıyor veya çok gidiyor. Kısaca aim çalışmalısın. Hareket yeteneği oynadıkça gelişir. Birkaç video izle.

Guzel oynamissin. Daha sakin angel tutarak oynamaya bak. Guzel Clutch'lar. Bu CS oyle oyun ki bu oyun 40 vurursun. Millet adammmmm der. Obur el 10 vurursun. Senin ben diye baslarlar. Aimini hep yukarıdan asagi ve strafe yapmayi net bak cok guzel prolarin guidelari var. Guzel clutchlarini SteelSeries moments Steam Game Recorder'dan DC sesleri dahil alabilirsin. Basarilar bol Clutch'lar dilerim. Eger harita bilgin yoksa. Isinmak icin prefire haritalari var. Clutch guzel bir şey takim oyunu. Shift olayini alistir kendini. En guzel tavsiyem. Catisma olurken kos bittigi an Shift. Genellikle insanlar catisma anlarinda kosuya aldiris etmiyorlar. Bazen arkadaslarima bos yere ates edin diyorum tabii yiyecekleri sekilde. Sonra lurkluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: GTR
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…