shockedblackguy
Üstün
Güzel videolar var çok az zamanda gelişebilirsin günde 15-20dk bile yapsan.
Güzel videolar var çok az zamanda gelişebilirsin günde 15-20dk bile yapsan.
Bu saate göre çok da iyi değil oynayışın. Herhalde sürekli bıraktın veya düşük ranklarda oynadın, toplulukta eğlence için de olabilir.
Merhaba,
Dün oynadığım bir maçta iki adet klip oluşturdum. Bunları YouTube'a yükledim ve buraya linkini bırakacağım. Bu iki klipte neleri kötü yaptığımı ya da neleri iyi yaptığımı yazarsanız iyi olur. Kendimi yazdıklarınız hakkında geliştireceğim. Şimdiden teşekkür ederim.(görüntü kalitesinden dolayı kusura bakmayın YouTube bayağı düşürmüş)
Movement ve Crosshair Placement'ın kötü. Yani doğru şekilde peek atmıyorsun rastgele tuşa basıp yürüyorsun. Ve Crosshair'in çoğunlukla yanlış yerde duruyor mesela Window'dan peek atıyor adam sesini duyuyosun ama adamın çıkacağı noktada cross adamın bacaklarda. Son olarak da rastgele oynuyosun. Kafanda hiçbir plan program yok sağa sola koşturuyosun sadece oynarken. Mesela son adam CT'de sen bir kapıdan peek atıyosun bir Tune'le gidiyosun karar veremeyip bir dönüp Xbox'a gitmeye çalışıyosun. Kafanda adam nerede ne ben nasıl oynamalıyım yok. W a s D ve ateş et şeklinde oynuyorsun.
Bir de iyi ses kasamıyosun o geldi aklıma. İlk videoda adam koştur koştur kapının arkasına kadar geldi ama sen hala CT'deki adama sıkmaya çalışıyordun.
Bu videoda öncelikle şuna kıl oldum:
Eki Görüntüle 136135
Genel olarak CS'de Aim'den daha önemli bir şey var ve kimse bunun farkında değil: oyun zekası ve oyunu okumak. E-sporcuların maçlarını ve turnuvaları takip ederek çok iyi oyun taktikleri öğrenebilirsin. Aim kasmak yerine bunu yap, harita bilgini geliştir.
Sallıyorum, 1'e 1'de sürekli aim fight yapmak yerine oyun zekanla kazan. Ben oyunu yıllarca oynadım ve asla 'aim'im kötü.' demem ama aim'imden çok oyun zekamın iyi olduğunu düşünüyorum.
Örnek vermek gerekirse, çok basit bir senaryo anlatayım: 3 B, 1'a var. 'mid to b' smoke atıp kısa süreliğine B'yi oyalasan, takım arkadaşın Long'dan girip a rampa veya a Site'daki adamı gafil avlayabilir. Bu, sadece kafamda kurduğum bir senaryo ama geliştikçe bu tarz pratik taktikleri çok iyi oynayabilirsin.
Normalde tek iyi olduğum nokta ses kasmak. Fakat orada heyecandan duymamışım sanırım. Bir de o pozisyonda ne kadar etkili bilmiyorum ama kulaklıkta 0.5 saniye gecikme var. Bir de orada hemen nasıl plan yapabilirim anlatır mısınız?