Makaleler
1
Şu anki aimim fena değil. Her maç 15-20 vuruyorum. Hatta bazen 25-30 bile oluyor ama aimim çok titrek ve yavaş. Ne yaparak bunun önüne geçebilirim?

1200 DPI, 2.0 sens

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki aimim fena değil. Her maç 15-20 vuruyorum. Hatta bazen 25-30 bile oluyor ama aimim çok titrek ve yavaş. Ne yaparak bunun önüne geçebilirim?

1200 DPI, 2.0 sens

Kendin söylemişsin. Mouse hakimiyetini geliştir 180 360 dönüşler yapmanı sağlayacak antrenmanlar yap. Aimin titrememeli.

Bu sens ve DPI ile kolunu 180 derece rahat döndürebiliyorsan sens ve DPI iyidir.
Sadece DM oynayarak aimini geliştirmemek lazım.

1200 DPI, 2.0 sens
PowerWash simulator oyna. Şaka yapmıyorum, mouse hakimiyetini gerçekten arttırıyor sürekli sağa sola yukarı aşağı hareket etmekten bir zaman sonra o titrek aim olayı ortadan kalkıyor.

Aiminiz yumuşak ise yavaş olabilir sorun yok. Titrek aim olayını 180 ve 360 flick çalışabilirsiniz arkadaşın dediği gibi FACEIT 9 levelim KovaaK veya Aim Lab uygulamaları iş yapıyor.

Aimlabsde takip çalışmaları yapin eğer yapmakta zorlanıyorsanız sensinizle oynamayı deneyebilirsiniz ben normalde geniş hareketlerde çok iyiydim ama mikrolarda zorlanıyordum sensimi ve DPI'imi biraz ayarlayarak her iki taraftada iyi oynadığım tatlı noktayı buldum.
Bir de bilek pozisyonu aiminize etki ediyor ozelliklede titremeye eğer sizde elinizi videodaki gibi tutuyorsaniz titremenin sebebi bu olabilir belki de aşağıdaki videoyu izlemenizi öneririm.

Aimlabsde takip çalışmaları yapin eğer yapmakta zorlanıyorsanız sensinizle oynamayı deneyebilirsiniz ben normalde geniş hareketlerde çok iyiydim ama mikrolarda zorlanıyordum sensimi ve DPI'imi biraz ayarlayarak her iki taraftada iyi oynadığım tatlı noktayı buldum.
Eskiden 0.5 sens kullanıyordum. Yani şuanki sensim bana göre çok hızlı. Hiç Aimlabs ve ya Kovakks kullanmadım daha çok dm giriyorum. İndirip bakarım dediklerinize.

Eskiden 0.5 sens kullanıyordum. Yani şu anki sensim bana göre çok hızlı. Hiç aimlabs veya kovakks kullanmadım daha çok DM giriyorum. İndirip bakarım dediklerinize.

Ne çok yavaş ne de çok hızlı sens kullanın ben 1600 DPI 0.5 sens oynuyorum hem bilek hem de kolumu kullanıyorum. Ama dediğim gibi sensinizi eksiklerinizi kapatacak ama artilarinizi etkilemeyecek şekilde ayarlayin. Bu arada takip çalışması oynayacak iseniz çok hızlı olanlardan kaçın onlar daha çok ucmali kacmali kaymali ziplamali FPS oyunları için yapılmış oluyor daha yavaş olanları seçin.

Ne çok yavaş ne de çok hızlı sens kullanın ben 1600 DPI 0.5 sens oynuyorum hem bilek hem de kolumu kullanıyorum. Ama dediğim gibi sensinizi eksiklerinizi kapatacak ama artilarinizi etkilemeyecek şekilde ayarlayin. Bu arada takip çalışması oynayacak iseniz çok hızlı olanlardan kaçın onlar daha çok ucmali kacmali kaymali ziplamali FPS oyunları için yapılmış oluyor daha yavaş olanları seçin.
Birçok Sens denedim bana en uygunu buydu. Tavsiye edebileceğiniz çalışma var mı?

Birçok sens denedim bana en uygunu buydu. Tavsiye edebileceğiniz çalışma var mı?

Aimstars method, Rem valorant playlist, ethos Valorant warmup, ethos reflex routine bunlara bakabilirsin ek olarak arama kismina voltaic yazarsan çok işine yarayacak çalışmalar bulabilirsin en iyi çalışmaları voltaic yapıyor zaten çoğu playlistdede voltaicin çalışmaları var.