Oyunu 2014'ten beri aktif oynarım onbinlerce saat oldu her türlü hileyi gördüm ışınlananlardan sunucuyu çökertenlere ama hepsi günün sonunda en kötü 1 aya ban yerdi, o zamandan beri uğraştırıcı bir alışkanlığım vardı hile olanları kendi notepadimde toplardim 1 hafta veya 1 ay sonra bakardım genelde ban yemiş olurlardı, 2017 zamanlarında uzunca süreler insanlar ban yemedi en sonunda devasa bir ban dalgası geldi oyun temizlendi güncellenen hilelere devam ettiler yine 1 hafta 2 ay içinde banlanır oldular ama o bile iyiydi, artık Overwatch da olmadığı için insanlar legit kullanmaya bile çalışmıyor revolver alıp 50cm beton duvarları delip kill alıyorlar SSG'le rushlayip takımları temizliyorlar CS2'de not aldığım hiçbir hile de banlanmadı hepsi de koklayarak oynayan tipler, çok da umurumda değil kasa düşürmek için giriyorum sadece fakat oyunun içine etmişler yani subtick olayı da kötü olmuş 128 iyiydi.
O kadar şey yazıp soruna cevap vermemisim net olarak, VAC live demek şüpheli hareket tespiti demek yani hileci yakalandı demek değil, bind komutuyla arkaya dönmeyi yaparsan da VAC live yiyebiliyorsun hileciler de 1 gün 3 gün yiyip geri dönüyor oyuna.
O kadar şey yazıp soruna cevap vermemisim net olarak, VAC live demek şüpheli hareket tespiti demek yani hileci yakalandı demek değil, bind komutuyla arkaya dönmeyi yaparsan da VAC live yiyebiliyorsun hileciler de 1 gün 3 gün yiyip geri dönüyor oyuna.