Detaylar
Kim cevapladı?SHERLOCKED
Başarılı
Arkadaşlarınızla oynayıp keyifli vakit geçirecekseniz alınır. Yok ben rekabetçi oynarım diyorsan bulaşmamanı tavsiye ederim.
Ethem Efe
Üstün
Değer ya, 4-5 ay önce aldım sanırım parasını çıkarıp bayağı kâr ettim. Son 3 haftadır şansıma full 7-8 dolarlık droplar geldi zaten.CS2'de seçkin alınır mı sizce? En son CS:GO oynuyordum çok eskiden, hesabımı satmıştım. Ana Steam hesabımda VAC ban var, sadece CS oynadığım başka bir hesabıma alabiliyorum alırsam. 700 TL civarına patlıyor.
Koneko Toujou
Üstün
CS2'de seçkin alınır mı sizce? En son CS:GO oynuyordum çok eskiden, hesabımı satmıştım. Ana Steam hesabımda VAC ban var, sadece CS oynadığım başka bir hesabıma alabiliyorum alırsam. 700 TL civarına patlıyor.
Alınır. Kendi parasını çıkarıyor zaten. 6 tane Prime'lı hesabım var ilkinde önceden 20 seviye olunca otomatik veriyordu öyle aldım kalanları ondan gelen parayla.
016
Becerikli
Uzun yıllardır oynamıyorum zaten, alıp başlasam mı kararsız kaldım. Canım bi FPS oyunu çekiyor. Valoranta geri mi dönsem diye de düşünüyorum kararsız kaldım.Seçkinsiz CS oynamanın bir anlamı yok zaten ya seçkin alıp oynayacaksın ya da oynamayacaksın.
Uzun yıllardır oynamıyorum zaten, alıp başlasam mı kararsız kaldım. Canım bir FPS oyunu çekiyor. Valorant'a geri mi dönsem diye de düşünüyorum kararsız kaldım.
Oynamak isteseniz istemeseniz de o haftalığı almak zorunda kalıyor insan biz ekipçe her hafta kasa için oynarız epey de keyif alıyoruz.