tecnx

Becerikli
CS2'de Shift+Tab yapınca PC Steam arayüzünde donup kalıyor. PC'yi güç tuşuna basılı tutup kapatmaktan başka hiçbir şey işe yaramıyor. Bu sorunu yaşayan çok fazla kişi var mış. Çözümü bilen var mı? Bu sorunu yaşayan bayağı biri var mış. Biri de araştırırken denk geldim. Aşağıdaki resimdeki Twitter profili, Steam'de de bu konu hakkında konu açanlar var genelde yabancı.

Screenshot_20250726_070645_Chrome.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümünü çok aradım ama bulamadım. Bende alternatif yöntemlere başvurdum. Alt tab yerine ctrl alt delete yapıyorum artık. Cradh yemiyor böyle yapınca.

Çözümünü çok aradım ama bulamadım. Bende alternatif yöntemlere başvurdum. Alt tab yerine ctrl alt delete yapıyorum artık. Cradh yemiyor böyle yapınca.

Cidden mi ya tuş kombinasyonu mu crash verdiriyor :D oyun esnasında arayüz daha pratik oluyor girincede bazen PC'ye crash verdiriyor bayağıdır var bu problem çok şikayet edende var ama çözüm...yok

Bende hala çözünürlük bugu var. 1920x1080 çözünürlükte kullanıyorum bilgisayarımı, oyun 4:3 olduğu için oyun bildiğin açılmıyor. 2-3 kez yeniden başlat veya kapat-aç yaptıktan sonra düzeliyor.