Çözüldü CS2'de Smooth Motion bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arda24142

Becerikli
Arkadaşlar CS 2'de Smooth Motion bozuldu. NVIDIA App'ten mi sürümden mi artık bilmiyorum, bir önceki sürüm daha iyiydi. Telemetri açıyorum FPS 150 diyor, NVIDIA yer paylaşımı 400 diyor. Akıcılık 400 gibi geldi ama ayar değiştirince de oyun kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilmiyorum appede geldi ama ikisi de en günceli şu an acaba appten mi yoksa sürümden mi?
NVDIA App'den hangi sürümü kullandığını görebilirsin. Sorun geçmezse DDU ile mevcut ekran kartını sil, sorunsuz çalıştığını belirttiğin sürüme geri dön. Hatırlamıyorsan direkt sürüm 577'yi kurabilirsin. 580 ve üstündeki sürümlerde sorun yaşayanlar bu sürümü kurarak çözüm buluyorlar.
Deneysel bir teknoloji. Ben Smooth Motion açınca CP2077’de Latency 200’lere çıkıyor. Space Marine 2’de fıstık gibi çalışıyordu.

Deneysel bir teknoloji. Ben smooth Motion açınca CP2077'de latency 200'lere çıkıyor. Space marine 2'de fıstık gibi çalışıyordu.

Garip bende de Forza'da falan bayağı arttırdı Forza'da 100 alıyordum ekstremin en üstünde 120 100 arasıydı 180 200'e çıkardı ama CS 2 de bozdu oyunu

Sadece smooth motion bozulduysa yine iyi. CS2 genel olarak sorunlu.

Son düzenleme:
Bana göre bir beta version gibi bir şey.
Ancak 2026 ilk aylarda stabil olayı gelir. NVIDIA bu ara driver konusunda NVIDIA bayağı saldı.

Sadece smooth Motion bozulduysa yine iyi. Bende normal oyun sırasında bile gram akıcılık yok. CS2 sorunlu.

Yokya oyun bozuldu.

Ancak 2026 ilk aylarda stabil olayı gelir. NVIDIA bu ara driver konusunda NVIDIA bayağı saldı.

Bende 3 4 sürüme düzelir diye düşünüyorum.

Stargate adında bir proje yürütüyorlar ve oyuncuların kazandırdığı paranın mislini cukkalıyorlar. Çalışanların tümü AI projelerine yönlendirilmiş durumda.

Stargate adında bir proje yürütüyorlar ve oyuncuların kazandırdığı paranın mislini cukkalıyorlar. Çalışanların tümü AI projelerine yönlendirilmiş durumda.

Aklıma takılan önceki sürümde +70 FPS veriyordu CS 2 de şimdi niye CS 2'yi bozan bir güncelleme geldi.

Aklıma takılan önceki sürümde +70 FPS veriyordu CS 2 de şimdi niye CS 2'yi bozan bir güncelleme geldi.
Hocam 581.15 kurduktan sonra mı başladı bu dediğiniz? O zaman bir önceki kullandığınız sürüme dönün başınız ağrımasın. Zaten yeni çıkan sürümleri hemen kurmamak lazım.

Hocam 581.15 kurduktan sonra mı başladı bu dediğiniz? O zaman bir önceki kullandığınız sürüme dönün başınız ağrımasın. Zaten yeni çıkan sürümleri hemen kurmamak lazım.

Bilmiyorum appede geldi ama ikisi de en günceli şu an acaba appten mi yoksa sürümden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…