GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. CS2'de aimim ortalama düzeyde. Aimbotz gibi maplerde hiç zorlanmıyorum. Ama maçlarda adam gördüğümde direkt CTRL basıp Spray'e oturuyorum. Bu yüzden aim çalışmam tamamen boşa gidiyor. Ne yapsam da şu alışkanlığı bırakamadım. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. CS2'de aimim ortalama düzeyde. Aimbotz gibi maplerde hiç zorlanmıyorum. Ama maçlarda adam gördüğümde direkt CTRL basıp Spray'e oturuyorum. Bu yüzden aim çalışmam tamamen boşa gidiyor. Ne yapsam da şu alışkanlığı bırakamadım. Ne yapabilirim?
CTRL keybind'ini kaldir. Oyuna kendini fazla kaptirmadan elin CTRL'ye gitmeyene kadar eglence modlarinda takil, bir sure sonra alisirsin.

Refrag.gg gibi platformlarda hareketli botlarla onetap alistirmasi yapabilirsin. Gercek hayatta tetik disiplini diye adlandirilan aliskanligi edinmen gerek.

Strafe çalış. A-D hareket edip one tap dene. Arkadaşın varsa beraber pratik atın. Ctrl'nin kontrolünü kaldır boşta dursun. Bir süre sonra kas hafızan oturacak.