CS2'deki aim peformansım nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 278
  • Etiketler Etiketler
    aim cs2 nasıl

Hocam başta dönemememin sebebi 400/1 oynuyorum o yüzden çok zor arkaya tam dönmek. Dediğim gibi yine normalde missliyorum ama bu kadar değil biraz heyecan yapmışım.

Hocam başta dönemememin sebebi 400/1 oynuyorum o yüzden çok zor arkaya tam dönmek.

En azından 180 atabileceğiniz bir hassasiyette oynamanız bence daha iyi. Basit bir şey gibi gözüküyor ama önemli.

İfadeler: GTR
Bence performansı o kadar da iyi değil baktım istatistiklerine FACEIT 5 level ve 10k falan Premier'de.

Hocam uzun süredir FACEIT ve Premier oynamıyorum eskiden daha kötü oynuyordum şimdi de pek iyi olmasam da. Şu anlık vaktim olmadığı için yoldaş oynuyorum. Ama bu yaz FACEIT de başlayacağım.

Hocam uzun süredir FACEIT ve Premier oynamıyorum eskiden daha kötü oynuyordum şimdi de pek iyi olmasam da. Şu anlık vaktim olmadığı için yoldaş oynuyorum. Ama bu yaz FACEIT de başlayacağım.

Performansın şu an dediğim gibi. Geliştirmen için o mapler de boşa zaman harcamak yerine bol bol deatmach girmek. Birlikte FACEIT oynamak isterim yazın, FACEIT bende yazın kasmak istiyorum.

İfadeler: GTR
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…