Buraya video atıp "performansım nasıl" diye konu açılıyorsa olumsuz yorumu kabul ediyor demek. Keşke "çok kötü" deyip bırakmasaydı. Mesela bence çoğu flickte sorun var. Videonun başında botların olduğu tarafa tek seferde dönememiş. Başta çok alakasız bir yere dönmüş sonra düzeltmiş. Normalde böyle olmaması gerek. Bir de biraz heyecan var gibi acele etmiş. Bunlar üstüne gidildiğinde kolayca çözülecek şeyler.

Hocam başta dönemememin sebebi 400/1 oynuyorum o yüzden çok zor arkaya tam dönmek. Dediğim gibi yine normalde missliyorum ama bu kadar değil biraz heyecan yapmışım.

Bence performansı o kadar da iyi değil baktım istatistiklerine FACEIT 5 level ve 10k falan Premier'de.

Hocam uzun süredir FACEIT ve Premier oynamıyorum eskiden daha kötü oynuyordum şimdi de pek iyi olmasam da. Şu anlık vaktim olmadığı için yoldaş oynuyorum. Ama bu yaz FACEIT de başlayacağım.

Hocam uzun süredir FACEIT ve Premier oynamıyorum eskiden daha kötü oynuyordum şimdi de pek iyi olmasam da. Şu anlık vaktim olmadığı için yoldaş oynuyorum. Ama bu yaz FACEIT de başlayacağım.

Performansın şu an dediğim gibi. Geliştirmen için o mapler de boşa zaman harcamak yerine bol bol deatmach girmek. Birlikte FACEIT oynamak isterim yazın, FACEIT bende yazın kasmak istiyorum.