Rezalet.
Belki animasyon güncellemesi çıkınca bir tık daha iyi olacaktır ama Source 2 motor güncellemesi sonrası (motora güncelleme geldi artık Half-Life Alyx Port'unda değil oyun).
Animasyonla beraber netcode güncellemesi de gelirse bir tık daha iyi olacak.
Ama maalesef sdl kütüphanesinin mekanik hissini veremiyor CS2.
Bir de üstüne Valve anticheat getirmemek konusunda ısrarcı ve oyunda çok fazla hileci mevcut.
CS'de 5000 saat CS'den sonra işten artan vakitlerde canım FPS çekince mecburi Rainbow 6 Siege X oynuyorum en azından sıktığım kurşun nişan aldığım yere gidiyor ve raporladığım oyuncu gerçekten ban yiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toksik velet kitleyi umursamam diyorsan Valorant oyna. Geçen bir maçıma 5-6 yaşındaki çocuk geldi. Bas konuş ayarlamamış bir de, o kadar rahatsız edici ki. Şunlarla Valorant oynayacağıma CS'de Ruslarla troll yaparım daha iyi.
Low elodan çıktığın zaman onları görmezsin. Low eloda kaldığın için toksit velet kitleyle karşılaşıyorsun.

Kötü ama hala daha iyisi hatta yaklaşanı yok. CS eşsizdir. Yakın zamanda animgraph 2 gelip de hile banı dalgasıyla tertemiz olur oyun.

Maalesef Valve sadece case ve armory kasan bot hesapları banlıyor.
İnsanlar artık ana hesaplarıyla hile yapmaya başlamış.
Tek temennim umarım bir çeşit hilelere karşı yapay zeka eğitmek adına göz yumuyorlardır.

FACEIT çok kötü, şimdiki 10 Level'ler CS:GO'daki 7 Level'e eşit. 2600 ELO bile 40 yıllık Dust 2'de daha Crosshair placement yapamayan adamlarla dolu.

@Zeitnot neyi beğenmedin ELO'n kaç bakalım? FACEIT profini bekliyorum.

Ban yiyeceğimi bilmesem atarım, internetten gördüğün sözü değiştirip paylaşmanı beğenmedim bay 3000 elo.
Orijinal sözde 2600 elolar CS:GO'nun FACEIT 7'si diyor diyen kişi, 2600 eloyu bırak FACEIT 8-9 bile biliyor prefire atmayı, abartmayı bırakalım.

Her oynadığımda sinirlenip oyunu kapatıyorum sonra geri oynuyorum. Başka CS gibi oyun olmadığından mecbur yapacak bir şey yok. Ama hileler daha az denk geliyor tabii bunda güven faktörü sisteminin geri gelmesinin büyük bir payı var. Subtick yüzünden arada mermiler falan gitmiyor. Flickshot bozuk atılamıyor.

Bu arada FACEIT'tada hile olduğu kanıtlandı. Hatta skandal falan olmuştu banlamıyorlar tanınanları falan diye.