İçimde hep kalmıştır, çevremdeki eskide kalan birçok arkadaşım oynadı, ben de oynamak istiyorum ancak para yatırmayı düşünmüyorum ya da yatırılıyor mu bilmiyorum. Sadece bildiğim, seçkin için para gerekiyor sanırım. Hata mı olur?

FACEIT vs. bir şeyler bahsediliyor, bilmiyorum. Öneriniz nedir?
Hayır. Sadece hayır. Kanserden daha riskli bir oyun.

Alacaksan en başından al seçkini sonra haftada bir gir amorti ettikten sonra her hafta düşen itemleri satarak hikayeli oyun da almış olursun mis. FACEIT'e bulaşma.
Kaç para ki şuan?
Oyun aldıracak kadar kazandırıyor mu gerçekten eğer öyleyse haftada 10 saat oynarım. Ne kadar saate göre kasa düşüyor bilmiyorum ama.

Kaç para ki şuan?
Oyun aldıracak kadar kazandırıyor mu gerçekten eğer öyleyse haftada 10 saat oynarım. Ne kadar saate göre kasa düşüyor bilmiyorum ama.
Kazandırıyor. Haftada bir drop düşüyor. Düşen itemlerin fiyatı değişiyor ama çoğunlukla 0.05 cent arası itemler düşüyor. Bazen kasa düşüyor rüyalar ve kabuslar düşerse 2.5 dolar falan. Çok nadir de olsa 30 - 50 dolar arasında bir skin vardı sanırım o da düşebilir.

Parasını çıkartıyor ama biraz uzun zaman sonra.

Kaç para ki şu an?

Uzun vadede almanı sağlar güncel ücreti bilmiyorum ama haftada 10 saat oynaman bir şey değiştirmiyor. Gerektiği kadar oyna yeter.