4300 saat oynadım ve artık drop almak bile istemiyorum. Eskiden bağımlı olduğum oyundan o kadar soğudum ki. Bu oyunun ihtiyacı olan tek şey AC artık, zaten gayet cilalı bir oyuna dönüştü. Geçen, haftalar sonra internet kafeye gidip arkadaşlarla bir el mm atalım dedik ve hem takıma hem de rakibe hile geldi. Kapatın madem sunucuları gitsin abi, üçüncü parti hizmetler dışı oynanabilir bir durumda değil oyun. Şirket kendi oyununu oynatabilmekten aciz. Ortada bir ürün var kaliteli, cilalı, kült bir yapım ve halihazırda bulunan bu ürünü bize sunmaktan acizler. Bu tembel Valve’dan nefret ediyorum. Hayır bütçe sorunu da yok ki. Sektörün en yetenekli çalışanlarını sınırsız bir bütçeyle çalıştırıyorsun ve sonuç bu. İstese FACEIT’i marketten cips satın alabilir gibi alabilecek bir şirket. Madem beceremiyorsunuz -ki becerebiliyorlar- gidin FACEIT ile anlaşıp AC’lerini oyununuza entegre edin.

Son düzenleme:
R'ye basılı tutulduğunda yavaş ve sessiz şarjör değiştirme ile yeni oyun modu olan "Rush" geldi. Tabii hilelere bir çözüm sunmadı Volvo. Ne düşünüyorsunuz?
Valve bu işten kazançlı, hilelere çözüm bulunma olayını artık unutabiliriz. Onun dışında drop alıp çıkıyoruz, yenilik iyidir. Çok bir şey söylemeye gerek yok.

R'ye basılı tutulduğunda yavaş ve sessiz şarjör değiştirme ile yeni oyun modu olan "Rush" geldi. Tabii hilelere bir çözüm sunmadı Volvo. Ne düşünüyorsunuz?

Bazılarında cross sıfırlanmış bende hala aynı. Tavuk eklemişler yakında ejderli ak de gelir çok uzak gözükmüyor. Topluluk hilelere çözüm buluyorken bu geliştiricilerin bulamaması çok saçma.
Bunlar dışında drop alıp çıkarım daha da yüzüne bakmam.