CS2'yi açınca ekran kartı sürücüsü siliniyor

nitr0 37

Üstün
Yer
İstanbul
Bilgisayarı dün gece kurdum. Format attım ve her zaman yaptığım gibi Chris Titus Tech'in Windows temizleme aracını kullandım. CS2'yi yükledim, açınca oyun donuyor ve birden ekranın Hertz'i 60'a düşüyor. Ayarlara bakınca driverin silindiğini gördüm. Tekrar format attım ve yine aynı adımları yapınca tekrar aynısı oldu. Sonra kurtarma noktasından geri yükledim ve CS2 düzeldi. Sorun ne olabilir?

Hocam kullandığınız aracın servis kapatma ayarları Windows Update ve arka plan servisleri, ekran kartı sürücülerinin yapısını bozuyor. Oyun açılıp yük bindiği an çöküyor ve driver'ı tamamen kaldırıp temel moduna geçiyor diye düşünüyorum.

Bana da onunla alakalı gibi geliyor ama Windows'u da debloat etmem lazım. Önceden bir sıkıntı yoktu parça değişince böyle bir şey oldu. Garip.

Bana da onunla alakalı gibi geliyor ama Windows'u da debloat etmem lazım. Önceden bir sıkıntı yoktu parça değişince böyle bir şey oldu. Garip.
Ben de servisleri kapatınca Minecraft Bedrock'ta sorun yaşardım bence o servisleri kapatmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…