flabios

Üyecik
DDU ile ekran kartı sürücümü temizledim, Windows Update tikini işaretlemedim. Sistemi yeniden başlattım. Driver'ı manuel olarak ekran kartıma göre seçip indirdim. Kuruluma başladığımda grafik sürücüsü kuruluyor kısmına geldiğimde başarısız hatası veriyor. Windows Update'i hizmetlerden kapattım.

Ethernet kablosunu söküp kurulumu çalıştırdım, yine olmadı. Aygıt Yöneticisi'nde görüntü bağdaştırıcıları sekmesi mevcut değil, ekran kartım aygıt olarak görünmüyor ama DXDiag'ta görünüyor (NVIDIA Corporation) olarak. Yaklaşık 5 saat bununla uğraştım fakat bir türlü kurulumu yapamadım. Ekran kartı modeli GTX 1650.

Yapay zekadan gördüğüm her şeyi denedim. Görüntü bağdaştırıcıları sekmesi Aygıt Yöneticisi'nde mevcut değil. Exe dosyasının içerisindekileri klasöre çıkaramıyorum; çıkartsam da .ifs olarak göremiyorum. WinRAR ile açmayı denediğimde sürekli "arşiv bozuk" hatası veriyor ya da "klasöre çıkart" dediğimde boş klasör çıkarıyor. .ifs uzantılı dosyayı seçemiyorum çünkü grafik sürücüleri kuruluyor kısmında nvidia/display.driver[sürüm numarası] klasörü oluşturuluyor. Installer2 klasöründe de .ifs uzantılı dosya mevcut değil ya da henüz gelmemiş oluyor. Başka bir çözüm var mı acaba?