Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
Merhabalar, NVIDIA sürücüsünü bugün güncellemek istediğimde başarısız hatası aldım.
Screenshot_2.webp

Daha sonra DDU ile kaldırdım fakat geri yükleyemiyorum.

1760219805909.webp

Tamamen aynı sorunu geçen hafta RTX 4070 laptop kullanan arkadaşımda yaşayıp sorunu şu şekilde çözdük:

7-Zip yüklü değilse yükle.
Driver setup EXE dosyasına sağ tıklayıp klasöre çıkart seçeneğini kullan.
Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartını bulup sağ tıkla > sürücü güncelleştir > bilgisayarımdaki sürücülere göz at > göz at > klasörü seç.

Bu şekilde driver only olarak kuruluyor ancak başka çözüm bulamadığımdan hızlı bir çözüm olarak bunu kullandım, başka yol bulamazsan deneyebilirsin.

Son düzenleme:
DDU kullanmadan önce mi hata vermeye başladı? Aygıt yöneticisinde kart gözüküyor mu?
DDU kullanmadan önce güncellemeye çalıştım NVIDIA App üzerinden güncellenmeyince, DDU ile sildim şimdi geri yükleyemiyorum.

Evet aygıt yöneticinde gözüküyor. Fakat NVIDIA App ve Denetim Masasını indiremiyorum.

DDU kullanmadan önce güncellemeye çalıştım NVIDIA App üzerinden güncellenmeyince, DDU ile sildim şimdi geri yükleyemiyorum.

Evet aygıt yöneticinde gözüküyor. Fakat NVIDIA App ve denetim masasını indiremiyorum.

Aygıt Yöneticisi'nden silip de deneyin ek olarak. Sonra NVIDIA App kurup oradan yükleyin sürücüyü.

Çözüm
581.42 sürümüne güncellerken ben de aynı sorunu yaşamıştım. DDU ile güvenli modda sürücüleri silip sonrasında tekrar kurulum yaparak çözmüştüm.

Surucu yükleme sorunu devam ederse cihazi guvenli kipte acin ve aygit yoneticisindeki Nvidia yazan herseyi silin. Sonra normal modda baslatip tekrar yukleyin suruculeri.