CS2'yi en akıcı hale nasıl getirebilirim?

mauroicardi9 97

Üstün
Son 2 güncellemede nerdeyse -100 FPS yedim. Öncesinde de 300-400 FPS arası almama rağmen oyun bir türlü akmıyordu. NVIDIA denetim masasından G-SYNC etkinleştiriyorum, ayarları performansa çekiyorum ama yok nafile bir türlü akmıyor oyun akmıyooor.

İşlemci: Ryzen 5600
Ekran kartı: 3060Ti

Sorunun çözülmesini bekleyin. Yapacak bir şey yok her güncellemede farklı performans alıyoruz.

Oyunun kendi problemi 14600k ile 500 FPS'lerden ani düşüşler ile 250'lere kadar iniyor bazen anlık FPS uçuyor ama onun dışında mikro takılmalar mevcut. CS:GO yağ gibi akıyordu.

Temiz kurulum ve gereksiz işlemlerin kapatılması. Ayrıca Core ISOLATION, GAME MODE ve HAGS kapatmayı deneyebilirsin.
Eğer soğutucu iyiyse, BIOS'dan işlemci frekansı sabitlemeyi deneyebilirsin.
Ayrıca Cs2'de monitörün yenileme hızından düşük fps değeri almıyorsan G-SYNC V-SYNC gibi ayarları açmanı önermem.NVIDIA REFLEX ile bu ayarların sağladığı gecikmeyi düşürdüğünü söylesede yeterli düzeyde değil.
1920 x 1080 oynuyorsan çözünürlük düşürmen şart ayrıca bu sistem ile 180 altına fps bazı senaryolarda düşecektir.

Son düzenleme:
FPS düşmesi dışında oyun çıktığından beri akıcı oynayamıyorum. NVIDIA denetim masasından düşey senkronizasyonu açınca oyun akıcı oluyor ama 180Hz monitörüm varken FPS'imin 150'ye düşmesi saçma geliyor.

Benim de GTX 1650 i5 10300H sistemim var. CS:GO'da gayet akıcı bir şekilde oynarken CS2 de düşük ayarlarda 1280 çözünürlükte bile FPS 80'lere kadar düştüğü oluyor.

Benim de GTX 1650 i5 10300H sistemim var. CS:GO'da gayet akıcı bir şekilde oynarken CS2 de düşük ayarlarda 1280 çözünürlükte bile FPS 80'lere kadar düştüğü oluyor.
CS2 daha ağır bir oyun. Hem işlemci hem de daha güçlü ekran kartı istiyor. Maalesef aynı FPSleri almak için sistem yükseltmekten başka çare yok.

FPS’in en çok sabit kaldığı değere FPS’I sabitlemenizi öneririm, çok daha akıcı oluyor oyun.

300 FPS altına asla düşmüyorum, genellikle 350-400 FPS arası alıyorum.

300 FPS altına asla düşmüyorum, genellikle 350-400 FPS arası alıyorum.
Farklı senaryolarda durum değişir dediğim gibi. Asla diye bir şey yok, rekabetçi ayarlar ile (1280 x 960 low settings gibi) 5v5 maç girerseniz dediğiniz gibi olabilir. CYBERSHOKE Death Match sunucularına girin kaç FPS altına düştüğünü buraya yazın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…