Talent

Uzman
CSFloat üzerinden CS envanterimdeki skinleri sattım ve şu an hesapta 25 dolar bakiye var bunu nasıl banka kartıma aktarabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yani anladığım kadarıyla sadece kripto olarak çekebiliyoruz. Direk para olarak karta alamıyor muyuz ya
CSFloat ve Stripe’ın maalesef Türkiye desteği yok sanırım. Yani Stripe’ın kesin yok ama CSFloattan emin değilim. CS Floatta sadece Stripe ve desteklediği ülkelerden bankalara yatırıyor. Kripto olarak da çektiğinizde en az 3 kere komisyon vermiş oluyorsunuz. 25 dolar için 3 kez komisyon da fazla açıkçası, 25 dolara skin alıp bynogame gibi bir platformdan satmak sizin için mantıklı olur mu diye düşündüm ama onda da komisyon var.

CSFloat ve Stripe'ın maalesef Türkiye desteği yok sanırım. Yani Stripe'ın kesin yok ama CSFloattan emin değilim. CS Floatta sadece Stripe ve desteklediği ülkelerden bankalara yatırıyor. Kripto olarak da çektiğinizde en az 3 kere komisyon vermiş oluyorsunuz. 25 dolar için 3 kez komisyon da fazla açıkçası, 25 dolara skin alıp ByNoGame gibi bir platformdan satmak sizin için mantıklı olur mu diye düşündüm ama onda da komisyon var.

Türkiye için banka transfer ödemesi geçerli olarak gözüküyor sitesinde. Teşekkürler yardımcı olduğunuz için ben iyice araştırıp tekrar bir gözden geçireyim. Dediğiniz gibi ByNoGame daha çok kesinti yapıyor oradan kesin zarar eder

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-12 093452.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-12 093452.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 334