Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Selam, bir hata yaptım. Ana hesabım senelerdir VAC yasaklı (banlı) ancak birkaç ay önce yeni bir hesap açıp oradan oynamaya başladım. İlk kez envanter dizme hevesiyle yavaş yavaş eşya toplamaya karar verdim ve bir miktar para yatırdım. Fakat sabahladığım için uykuluydum, hangi hesapta olduğumu fark etmeyerek parayı yanlış hesaba (yasaklı olan hesabıma) yatırdım. Desteğe yazdım ve cevap bekliyorum; ancak daha önce benzer bir durum yaşayan varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim. Teşekkürler.

Şunu da ekleyeyim: Hesaptaki parayla henüz hiç skin satın almadım, bakiye olarak duruyor.

Daha önce istediğim skin satıldığı için, iade almıştım bence sizde alırsınız, Steam hesap VAC ban olduğu için sorun olmaz csfloat ilgilendirmiyor. Hangi yöntem ile yatırdınız?

Selam, aklımda kripto vardı ancak reşit olmadığım için süreç biraz zahmetliydi. O yüzden parayı banka kartı ile yatırdım.

Daha önce istediğim skin satıldığı için, iade almıştım bence sizde alırsınız, Steam hesap VAC ban olduğu için sorun olmaz csfloat ilgilendirmiyor. Hangi yöntem ile yatırdınız?

Selam, aklımda kripto vardı ancak reşit olmadığım için süreç biraz zahmetliydi. O yüzden parayı banka kartı ile yatırdım.
Eğer destek bir yardımda bulunmaz ise yatırdığınız parayı şak diye geri çekemiyorsunuz. Sadece sattığınız eşyaların parasını çekebiliyorsunuz. Site üzerinden bir skin alıp süresi bitince skini satarak parayı çekmeyi deneyebilirsin. Biraz uzun sürecek bir süreç ama destek ekibinin yardım etmemesi durumunda parayı almanın başka yolu yok diye biliyorum.