Silco 30

Üstün
Selam, CSFloat üzerindeki bakiyemi Enpara hesabıma çekmeyi planlıyorum. Şikayetvar'da siteye para yatırırken sorun yaşayan çok fazla kişi gördüm. Enpara hesabına para çekme tarafında yakın zamanda sorun yaşayan veya transferi takılan oldu mu? Süreç düzgün işliyor mu?

Ödemeyi Stripe işliyor, şu anda ismini hatırlamadığım Türkiye'de banka statüsüne sahip garip isimli yabancı bir bankadan gönderim yapıyorlar. Genelde gönderdik dediklerinden 1 veya 2 gün sonra geçiyor.

Banka fark etmeksizin sorunsuz çekersin.

Ödemeyi stripe işliyor, şu anda ismini hatırlamadığım Türkiye'de banka statüsüne sahip garip isimli yabancı bir bankadan gönderim yapıyorlar. Genelde gönderdik dediklerinden 1 veya 2 gün sonra geçiyor.

Banka fark etmeksizin sorunsuz çekersin.

Para yatırırken sorun çıkartıyormuş Enpara o yüzden sordum yenimi geçti bu yönteme.

Para yatırırken sorun çıkartıyormuş Enpara o yüzden sordum yenimi geçti bu yönteme.
En son 1 - 2 ay kadar önce çekim yaptım. Farklı bankaya çekim yaptım ama gönderim Türkiye üzerindeki bir banka üzerinden geçtiği için bir fark olmayacağını düşünmekteyim.

Stripe üzerinde dekontu eklemiyorlar, bankanın ismine bakayım dedim de bulamadım. Sadece bana para geldiğinde bildirim vs. gelmemişti. Uygulamaya girince gördüm.

En son 1 - 2 ay kadar önce çekim yaptım. Farklı bankaya çekim yaptım ama gönderim Türkiye üzerindeki bir banka üzerinden geçtiği için bir fark olmayacağını düşünmekteyim.

Stripe üzerinde dekontu eklemiyorlar, bankanın ismine bakayım dedim de bulamadım. Sadece bana para geldiğinde bildirim vs. gelmemişti. Uygulamaya girince gördüm.
Aynı şekilde bana da bildirim gelmiyor.