Sukru

Başarılı
Bir miktar param var içeride. Tekrar skin almayı düşünüyorum; fakat eğer çekmek istersem süreç nasıl işliyor?
Sanırım banka havalesi olarak yolluyorlar. Kesintiler ne kadar olur, tahmini olarak bilen var mı?
Eğer para çeken üyeler varsa, deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Bir miktar param var içeride. Tekrar skin almayı düşünüyorum; fakat eğer çekmek istersem süreç nasıl işliyor?
Sanırım banka havalesi olarak yolluyorlar. Kesintiler ne kadar olur, tahmini olarak bilen var mı?
Eğer para çeken üyeler varsa, deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Csfloat hesabında kyc işlemlerini tamamla, kimlik ve banka bilgilerini ver.
para çek bölümüne gir, bankanı veya usdc polygon cüzdanını seç.
Çekmek istediğin miktarı gir ve onayla.
Para banka hesabına 1‑2 iş günü içinde gelir, usdc polygon ile daha hızlı olabilir.
Kesinti: Platform %0.5‑2.5 arası alır, ekstra banka ücreti genelde yok diye biliyorum.

Yani önce kyc sonra çekim yöntemi seç miktarı gir onay para gelmesini bekle.

Csfloat hesabında kyc işlemlerini tamamla, kimlik ve banka bilgilerini ver.
para çek bölümüne gir, bankanı veya usdc polygon cüzdanını seç.
Çekmek istediğin miktarı gir ve onayla.
Para banka hesabına 1‑2 iş günü içinde gelir, usdc polygon ile daha hızlı olabilir.
Kesinti: Platform %0.5‑2.5 arası alır, ekstra banka ücreti genelde yok diye biliyorum.

Yani önce kyc sonra çekim yöntemi seç miktarı gir onay para gelmesini bekle.
Hocam bazı konulardaki üyelerin paraları aylarca hesaplarına yatmamış “PAID” olarak gözüktüğü halde. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz hiç para çekimi yaptınız mı?

Hocam bazı konulardaki üyelerin paraları aylarca hesaplarına yatmamış “paıd” olarak gözüktüğü halde. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz hiç para çekimi yaptınız mı?

Bu hesaptan bende yok arkadaşımda var ondan biliyorum bu konuyu sorarım ona.

Hocam bazı konulardaki üyelerin paraları aylarca hesaplarına yatmamış “paıd” olarak gözüktüğü halde. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz hiç para çekimi yaptınız mı?

Paıd görünüyor olsa bile bazı kullanıcıların paraları aylarca gelmemiş.
Küçük miktar çekim yapıp denemek güvenli yol.
Büyük miktarı çekmeye çalışmak para kaybetme riski var risk istemezsin bence.
Daha güvenli seçenek parayı platformda tutup skin veya ürün olarak kullanmak bana göre.
Kısacası, tam güvenli değil, dikkatli olman iyi olur elini verip koluna geçmiş olmasın derim ben