Kurtlar Vadisi oyuncu kadrosu ve prodüksiyon tasarımı ile Türkiye için başyapıt denebilir, devlet ve mafya ile verilen bilgilerin hala günümüzde tartışılması Osman sınav'ın ustalığının kaleme geçmiş hali.

Büyük devlet tiyatrosu sanatçılarından oluşan bir ekip ve devasa bir bütçe ile çekilen bu diziye günümüzde rakip olabilecek Türk yapımı bir dizi görmüyorum.

Demek istediğim ikisi çok farklı bir evren, Kurtlar Vadisi'ni viski ve puro ile izleyebilirken çukura geçince insanın elinde efes tombul beliriyor 😅

Yeni nesil saçma şeyler yazabilir ama bu dizi perşembe günleri Türkiye'yi eve götüren bir yapıt ve maçı geçen ilk dizi.

1753125892990.webp

Son düzenleme:
Kurtlar Vadisi'ni herkes izledigi icin bir bakayım dedim. Belli bir yerine kadar geldim, sonra sıkılıp kapattım. Sırf Laz Ziya karakterini canlandiran adam ve ona benzer birkaç oyuncu icin katlandim diziye de. Özellikle Polat gibi bir oyuncunun gerçekte nasıl bir kişilik oldugunu görünce, "yuh bu muymuş Polat" dedim :D bana biraz balon geliyor. Vadi'nin diğer serilerini de hiç izlemedim.

Yine Çukur dizisini de etrafta duydum. Hic izlemedim. Cok da yakın atmosfer vereceğini sanmıyorum.

Şu 2 sayfa mesaj niye yazıldı mesela . @Uranos KV izleyen birisi bu diziyi başka diziyle hele de Çukur'la falan karşılaştırmaz dostum yani afedersin ama çok saçma bir karşılaştırma olmuş. Kurtlar Vadisi'nin tek 1 diyalog sahnesi komple Çukur'a bedel.

1-97 izlediysen Pusu izlemediysen Pusu'dan devam.