Çukur dizisi nasıldır? İyi midir? Silah oyunlarını ve silahlı film ve dizileri beğeniyorum. İzlersem zaman kaybı olur mu? Birkaç sahne izledim YouTube'dan, benim için iyi görünüyordu. Bölüm olarak izlemedim.
Detaylar
Kim cevapladı?desire doue
Becerikli
Zamanında sarıyordu fakat şu an izleyince çoğu sahne yapmacık ve çocuksu geliyor.
- Makaleler
- 6
İyi değil bana göre. Türk dizileri zaten kaliteleri belli silahlı tarzda daha iyi diziler vardır.
2-3 tane haricî düzgün Türk dizisi yok. Çukur da düzgün olmayanlardan.
Son düzenleyen: Moderatör:
Guilty Conscience
Üstün
Eşref rüya izle benzer vibe.
Çukur yerine Kurtlar Vadisi tercih edilebilir.Çukur dizisi nasıldır? İyi midir? Silah oyunlarını ve silahlı film ve dizileri beğeniyorum. İzlersem zaman kaybı olur mu? Birkaç sahne izledim YouTube'dan, benim için iyi görünüyordu. Bölüm olarak izlemedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Vay canına bir Vadici daha! Seviniyorum Vadici görünce.
Emre Human
Üstün
Ben bi ara oturdum 20 bölüm izledim. Sonra ne olduysa bütün kavga sahneleridir, racon sahneleridir Youtube'den izlemeye başladım daha çok sardı öyle gitti. Oturup bütün bölümleri izlenecek bir dizi olduğunu düşünmüyorum. Kesit sahneleri izlenir ama ona laf yok.Çukur dizisi nasıldır? İyi midir? Silah oyunlarını ve silahlı film ve dizileri beğeniyorum. İzlersem zaman kaybı olur mu? Birkaç sahne izledim YouTube'dan, benim için iyi görünüyordu. Bölüm olarak izlemedim.
Kuzey Güney, Medcezir falan iyidir kaliteyi yükselten diziler, öneririm.İyi değil bana göre. Türk dizileri zaten kaliteleri belli silahlı tarzda daha iyi diziler vardır.