Cult of the Lamb Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Yapay Zeka Çevirisi)

b.webp

Yama Bilgileri:

Türkçe Yama oyunun bütün sürümler ile uyumludur.
Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır.
Türkçe Yama düzenlenmiş yapay zeka çevirisidir.
Türkçe Font eklenmiştir.

Emeği Geçenler:

Indra

Kurulum:

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz RAR dosyasındaki Türkçe Yama exe'sini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak Türkçe yama exe'sini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma:

Yamayı kaldırmak için oyunun dosyaların doğrulamanız gerekiyor.

NOT:

Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

Windows defender veya VirusTotal'de karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de VirusTotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve Defender'ın altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya Discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

En güncel
Türkçe Yama sürümü için sitemizden indirin.

Cult of the Lamb Türkçe Yama
İndir:
Cult of the Lamb Türkçe Yama İndir

Discord Link:
Katıl

Kurulum Videosu:

Oyun İçi Görseller

1.webp
2.webp
4.webp
3.webp

Merakımdan soracağım, eskiden yamalar dosyalar halindeydi. Neden şuan exe'li haldeler?

Soyut anlatimin yogunlukta oldugu bir oyunda el cevirisi olmayinca asiri yapay duruyor, soyut anlatimlar derinligini kaybediyor ve anlam karmasasi olusuyor benim dusunceme gore. Oyunun ikinci gorselininde "olumde" kismi icin ufak bir duzenleme gelse mesela metin hem cok daha akici hale gelecek hem de daha anlamli olacak. Her seye ragmen ugrasip yapmaniz bile takdire sayan, elinize emeginize saglik.

Lokasyonu kendi bulmuyor, exe olması dışında geri kalan her şey aynı.

Hayır kendi buluyor, en azından benim kurduğum çoğu yamada vardı bu özellik. Otomatik bulma özelliği vardı, eğer bulamazsa manual olarak seçebiliyordunuz.

Dosya olunca nasıl trojan bassınlar.

Koca Calypso çeviriye neden trojan basmakla suçladınız kı şimdi :D?

Hayır kendi buluyor, en azından benim kurduğum çoğu yamada vardı bu özellik. Otomatik bulma özelliği vardı, eğer bulamazsa manual olarak seçebiliyordunuz.

Koca Calypso çeviriye neden trojan basmakla suçladınız kı şimdi :D?

Yani, dosyadan Exe'ye geçmenin herhangi bir mantıklı açıklaması yok benim gözümde. Herhangi bir + veya - sağlamıyor. Direkt dosya vereceklerine exe yapmışlar, o zamandan beri yamalarını kurmuyorum.

Yani, dosyadan Exe'ye geçmenin herhangi bir mantıklı açıklaması yok benim gözümde. Herhangi bir + veya - sağlamıyor. Direkt dosya vereceklerine exe yapmışlar, o zamandan beri yamalarını kurmuyorum.

Sizin kararınız, Calypso uzun zamandır olan ve olduğu süreden beri yamalarını kullandığım bir ekip. Ki zaten Techolay'da onaylı hesapları var. Onlara güvenmiyorsanız techolaya güvenin derim. Ancak @Calypso Çeviri da bir açıklama yapar elbet.