İlk yazdığında ve senden sonra diğer arkadaşın yazdığında da, sanki biz önceden dosya sistemi verirken, bir anda exeye dönmüşüz gibi bir cümle kurulmuş. O yüzden karıştırdığınızı söyledim.
O kadar yazı yazdım aslında, okuyup bir şey anlamadıysan yapacak bir şeyim yok. Kimseye de zorla yama kurdurtmuyoruz. Ücretsiz şekilde, karar verdiğimiz yönde paylaşmaya devam edeceğiz. İsteyen indirir, istemeyen indirmez. İndirdiğiniz zaman bana bir kazancı yok. O yüzden kimseyi bir şeylere ikna etme gibi bir durumum da yok. Gerekli açıklamayı yaptım. İçine sinmiyorsa kullanmazsın.
Gerekli açıklamayı bir önceki mesajımda da yaptım zaten ve dediğim gibi, bizim ekip olarak kararımız bu yönde ve bu şekilde de devam edecek. Herkesi memnun etmek zaten mümkün değil. Launcher yaptık, exe sistemine geçin dediler. Exe yaptık dosya olsun diyorlar. Bir daha sistem de değiştiremem. Kurulum videolarını da baştan çekemem. Oyunlarda eski oyunlar gibi değil. Yeri geliyor kaç farklı yere dosyaların ve modların kurulmasını otomatik yaptırıyoruz. Bunu insanlar yapmaya kalksa binlerce kişiye tek tek bağlanıp yada yayın açtırıp yapacak vaktim yok. Mesela unity oyunları için siz aynı exeyi görüyor olsanız da arka planda import işlemi yapıyor. Size sürükle bırak yöntemiyle yapılan dosyayı vermiyoruz. Unity oyunlarında her güncelleme de yama patlar. Biz insanlar her güncelleme de mağdur olmasın diye sistem geliştirdik ve bunu setup kendisi import ediyor. Oyuna güncelleme mi geldi ? Tekrar kur ve yama çalışsın. Güncellemesi beklenmesin gibi gibi özellikler var. Çok büyük bir güncelleme gelmedikçe bu sistem çok güzel çalışıyor. Ama biz bunu insanlara yaptırmaya kalksak, %80 oranında nasıl yapılacağını tekrar tekrar soracaklar ve biz gönüllü bir çeviri ekibiz. Ekibimiz daha yeni 5 kişi oldu ve herkese elimizden geldiği kadarıyla cevap vermeye çalışıyoruz. Ona rağmen 15 20 dk geç cevap verdiğimiz zaman küfür edip giden insanlar var. 7 / 24 destek olmamızı, olmayınca da sabrı olmayıp her yerden sövüp sayan insanlarda var. Çok fazla şeyle karşılaşıyoruz ve kuramayan insanların bazıları da dediğin gibi o tarz kurmak için para isteyen kişilerin eline düşüyor. Yaptığımız her şeyde şeffaf zaten, gidip setup dosyasını inceleyebilirler. Kullanmak istemeyen de kullanmasın zaten, biz üstümüze düşeni yapıp ücretsiz bir şekilde paylaşıyoruz. İsteyen kursun oynasın, istemeyen oynamasın.