25702

Becerikli
30 araba için yeri var ve fiyatı 249TL. Sizce değer mi internette daha uyguna var mıdır yoksa cuma gidip BİM'den mi alayım?

Bizim buraya geçen hafta koydular. Tam 4 kere almaya gittim ama satışa koymadan rafa dizmiş canım Bim çalışanları. Kalitesi giriş seviyesi, cnc kesim sunta gibi düşün. Arkasında biraz çirkin bir baskı var ama araba dizince gözükmez. Benim 70 araba olduğu için alacağım. Işıklandırma projesi yapıp buraya atmayı düşünüyorum. Ama fazla bir beklentin olmasın.

Çok kişisel bir soru bana bedava verseler almam, arkadaşım koleksiyon yapıyor fiyatının 2 katını verir ama gene alır.

Bence şu ekonomide 250TL bir öğün parası bile değil, ilginiz var ise alın.

Bizim buraya geçen hafta koydular. Tam 4 kere almaya gittim ama satışa koymadan rafa dizmiş canım BİM çalışanları. Kalitesi giriş seviyesi, CNC kesim sunta gibi düşün. Arkasında biraz çirkin bir baskı var ama araba dizince gözükmez. Benim 70 araba olduğu için alacağım. Işıklandırma projesi yapıp buraya atmayı düşünüyorum. Ama fazla bir beklentin olmasın.

Maksat koyacak yer olsun diye almak istiyorum zaten çok arabam yok güzel denk gelirse alıyorum.

Çok kişisel bir soru bana bedava verseler almam, arkadaşım koleksiyon yapıyor fiyatının 2 katını verir ama gene alır.

Bence şu ekonomide 250TL bir öğün parası bile değil, ilginiz var ise alın.

Hocam fiyat için sormuştum yani parasını hak eder mi vs. gibi koleksiyona yeni başladığım için lazım bir tane.

20250926_164747.webp

Bugün bitane aldım ama 30 araba kapasitesi var mış sonra gittim bir tane daha aldım.
20250926_200107.webp
20250926_200114.webp

İkisinin üst üste konulmuş hali bu şekilde. Kalite dediğim gibi ama fiyatı da ucuz. Maksat odanın havası değişsin. Şimdi ışık eklemem lazım o kadar.

Eki Görüntüle 187993
Bugün bir tane aldım ama 30 araba kapasitesi var mış sonra gittim bir tane daha aldım.
Eki Görüntüle 187994Eki Görüntüle 187995
İkisinin üst üste konulmuş hali bu şekilde. Kalite dediğim gibi ama fiyatı da ucuz. Maksat odanın havası değişsin. Şimdi ışık eklemem lazım o kadar.

Hocam çok güzel olmuş hayırlısı olsun. Bizim okulun yanında 2 tane BİM vardı 2 gündür gidiyorum hala gelmemiş.