Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sizin Hitler'den farkınız yok!"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan everythink
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 74
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Konu Araplıkla ilgili mi? Suudi Arabistan ve Mısır neden İsrail'e neden tepki gösteremedi o zaman?

Ekonomi bitti ise neden insanlar en lüks telefon, en lüks araba alıyor?

Bir yurt dışına git bakalım kimin elinde o kadar lüks telefon, araba falan var.

Yurt dışında buları almak kolay. Burasa lüks görünme çabası var. Zorla g*tlerini yırta yırta bir lüks araba alıyorlar. Yurt dışında 1 ay az az biriktirip lüks bir araba alabiliyorlar bu yönden bak. Bir de bizim ülkemizin sorunlarını gözden çıkarıp gazzeyi savunuyor. 6 şubatta gazze bayraklarını yarıya indirdi mi? E biz neden indiriyoruz? Bizim ne farkımız var? Bağımsız ülke değil miyiz?

Ekonomi bitti ise...

Gerçekten ekonomimizin iyi olduğunu düşündüğünü söyleme lütfen. Marketlerdeki fiyatlar yeter tersini kanıtlamaya. Her hafta zam gelmesine alıştı(rıldı)k. Ben pahalılık algımı yitirdim. 1 yıl önceki fiyatları hatırlamıyorum. Fiyatların bu kadar değişken olması ekstrem bir durum. Asgari ücrete zam geliyor, market fiyatlarına iki katı zam geliyor. Bu, yüzlerce örnekten bir tanesi.

Eskiden, Dolar/TL oranının tek rakamlı olduğu zamanlarda "Dolar 30'a çıkacak." diye dalga geçiyorduk, bugün gerçek oldu. Hatırlıyorum ve hem trajikomik bulup hem de üzülüyorum...

Konuyla alakasız oldu biraz, kusura bakmayın. Düşüncelerimi yazıya dökmeden edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…