Cumhurbaşkanı'nın bu açıklaması özünde haklı olduğunu düşünüyorum, hastane bombalamak kadar savunulamaz bir şey yok.

Ekonomi kısmına gelince fiyatlar gerçekten çok değişken, hep pahalılaşıyor. Ekonomiye kesinlikle iyi demek mümkün değil ama bazen kötülüğünün de çok abartıldığını düşünüyorum.
Ayrıca bazen akkoyun, koyun vs. gibi lakaplar takılıyor, bunların seviyeli bir tartışmada yer verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Böyle devam edildikçe bu ülke de asla gelişemez ve geriye gidiş hızlanır.

Abartmak mı? Atatürk bu enflasyonu görse "Atam para yok." Sözüne karşılık olarak "Merak etme, ileride para olacak ama bu sefer de değeri olmayacak." Cevabını verirdi.

Doğruları söylemek için iflas açıklanmasını falan bekliyorlar herhalde.

He canım senin hitlerden farkın var! zorla , göz göre göre %19 faizi bağıra bağıra %8.5 a çektin.. 7-8tl olan dolar 30tl ye geldi, şu millete yaptığın gereksiz zulmu hitler yahudilere yapmadı! %19 faizi %8.5 a çekmek sana bir şey kazandırmadı fakat halka çok şey kaybettirdi..

He canım senin hitlerden farkın var! zorla , göz göre göre %19 faizi bağıra bağıra %8.5 a çektin.. 7-8tl olan dolar 30tl ye geldi, şu millete yaptığın gereksiz zulmu hitler yahudilere yapmadı! %19 faizi %8.5 a çekmek sana bir şey kazandırmadı fakat halka çok şey kaybettirdi..
Boş konuşma arkadaşım, faiz haramdır. Böylelikle haram oranı azaldı.