Adı üstünde "savaş"İsrail'in yaptığı gerçekten savunulamaz hastane bombalamak nedir?
Adı üstünde "savaş"İsrail'in yaptığı gerçekten savunulamaz hastane bombalamak nedir?
Kötü değil zaten, berbat. 95 model toros bile 200K'lara çıkmış, ne diyorsunuz yahu?Ama bazen kötülüğünün de çok abartıldığını düşünüyorum.
Kötü değil zaten, berbat. 95 model toros bile 200K'lara çıkmış, ne diyorsunuz yahu?
Kıyafet alamıyor musun? Giyinme kardeşim? Hz adem yaprakla dolaşıyorduBinme o zaman kardeşim, bizim zamanımızda araba yoktu at sürüyorduk (!)
Cumhurbaşkanı'nın bu açıklaması özünde haklı olduğunu düşünüyorum, hastane bombalamak kadar savunulamaz bir şey yok.
Ekonomi kısmına gelince fiyatlar gerçekten çok değişken, hep pahalılaşıyor. Ekonomiye kesinlikle iyi demek mümkün değil ama bazen kötülüğünün de çok abartıldığını düşünüyorum.
Ayrıca bazen akkoyun, koyun vs. gibi lakaplar takılıyor, bunların seviyeli bir tartışmada yer verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Böyle devam edildikçe bu ülke de asla gelişemez ve geriye gidiş hızlanır.
En çok kazanan iktidar tarafı oldu yalnız.%19 faizi %8.5 a çekmek sana bir şey kazandırmadı fakat halka çok şey kaybettirdi..
Boş konuşma arkadaşım, faiz haramdır. Böylelikle haram oranı azaldı.He canım senin hitlerden farkın var! zorla , göz göre göre %19 faizi bağıra bağıra %8.5 a çektin.. 7-8tl olan dolar 30tl ye geldi, şu millete yaptığın gereksiz zulmu hitler yahudilere yapmadı! %19 faizi %8.5 a çekmek sana bir şey kazandırmadı fakat halka çok şey kaybettirdi..