Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sizin Hitler'den farkınız yok!"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan everythink
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 74
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Son düzenleme:
Ekonomi bitti ise neden insanlar en lüks telefon, en lüks araba alıyor?

Bir yurt dışına git bakalım kimin elinde o kadar lüks telefon, araba falan var.

İnsanlar yaşamak istiyor çünkü, bir kere geldikleri bu hayattan zevk almak istiyorlar. Ayrıca telefonların satış rakamlarına bakarsan yurt dışında da gayet lüks telefonlar kullanılıyor. Gerçi bu telefonlara lüks dememiz bile ne kadar rezil bir durumda olduğumuzu gösteriyor.

Ayrıca ülkenin bu durumunda hala daha "ekonomi bitmedi" diyebiliyorsan sen dümdüz bir akkoyunsundur.

Bunun lüks dediği telefonlar orada Lüks kategorisinde bile değil.

Ben hayatımda bu kadar kötü bir Cumhurbaşkanı ve Low IQ millet görmedim. Adam çöpten palto buluyor, ekonomi iyi olmasa kıyamazlar, atmazlar çöpe diyor. Maksimum hak ettiğimiz Cumhurbaşkanı da Erdoğan zaten.

İsrail-Hamas denilen teröristlerden bize ne?

Cumhurbaşkanı'nın bu açıklaması özünde haklı olduğunu düşünüyorum, hastane bombalamak kadar savunulamaz bir şey yok.

Ekonomi kısmına gelince fiyatlar gerçekten çok değişken, hep pahalılaşıyor. Ekonomiye kesinlikle iyi demek mümkün değil ama bazen kötülüğünün de çok abartıldığını düşünüyorum.
Ayrıca bazen akkoyun, koyun vs. gibi lakaplar takılıyor, bunların seviyeli bir tartışmada yer verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Böyle devam edildikçe bu ülke de asla gelişemez ve geriye gidiş hızlanır.

Aynen dost, abartılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…