Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Forum üyelerinin çoğunun yaşı oy vermeye yetmiyor tahminimce, buradaki sonuçlar gerçekliği yansıtmaz.
- Makaleler
- 1
AKP için yine %40 görüyorum, ana muhalefet partisi ülkenin vatandaşının durumunu analiz etmede başarısız. Seçim vakti gelince asıl renklerini görürüz.Şu durumda bu sefer vermezdim. Geçen sefer de gitmesi için bize vereceksiniz diye kafa ütülediler.
İmamoğlu siyasi yasaklı. Yavaş ise MHP kökenli diye oy vermeyiz sanıyorlar bu sebeple yine istemediğimiz adaya kaldık.
Erken seçim olmazsa muhtemelen hepsi kullanacak.Forum üyelerinin çoğunun yaşı oy vermeye yetmiyor tahminimce, buradaki sonuçlar gerçekliği yansıtmaz.
kaganaltug
Yetkin
Şahsen Yavuz Ağıralioğlu'nun politikasını seviyorum. Sinan Oğan gibi olmayacağı düşüncesindeyim zaten kendisine bakanlık teklif edildiğini ancak kabul etmediğini söyledi. Açıkçası muhalefetin birleşmesini isterim. Yoksa yine Yavuz Ağıralioğlu oy bölebilir de. Muhalefete kayacak Türkçü tayfa Anahtar Parti'ye yönelebilir. Şahsen şuanki kişi olarak tek düşüncem değişmesi gerektiği, kim kazanabilir ve Türkiye'ye eski değerini kazandırabilirse ondan yanayım.Bir sonraki Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminde bu senaryoda kime oy verirsiniz?
Lütfen sonucu değiştirmemek adına mümkünse gerçekten oy vericeğiniz kişiyi oylayın.
Eki Görüntüle 208729