W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 906 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 514 23 Kasım 2025 #31 Stardew Valley dedi: ABD, İngiltere ve Fransa ile Birlik olalım en büyük güçlerden olalım. Genişletmek için tıkla... Bu ülkelerin hiçbirisi senin çıkarını değil kendi çıkarını düşünür.
Stardew Valley dedi: ABD, İngiltere ve Fransa ile Birlik olalım en büyük güçlerden olalım. Genişletmek için tıkla... Bu ülkelerin hiçbirisi senin çıkarını değil kendi çıkarını düşünür.
S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 23 Kasım 2025 #32 WebSmith dedi: Bu ülkelerin hiçbirisi senin çıkarını değil kendi çıkarını düşünür. Genişletmek için tıkla... Bende onu diyorum ya işte hani o meşhur 3'lü var ya onlardan neden olmayalım? Zaten birbirini seven ülke yoktur her şey çıkar ilişkisi.
WebSmith dedi: Bu ülkelerin hiçbirisi senin çıkarını değil kendi çıkarını düşünür. Genişletmek için tıkla... Bende onu diyorum ya işte hani o meşhur 3'lü var ya onlardan neden olmayalım? Zaten birbirini seven ülke yoktur her şey çıkar ilişkisi.
W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 906 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 514 23 Kasım 2025 #33 Stardew Valley dedi: Bende onu diyorum ya işte hani o meşhur 3'lü var ya onlardan neden olmayalım? Zaten birbirini seven ülke yoktur her şey çıkar ilişkisi. Genişletmek için tıkla... İlla NATO içerisinde olmanı gerektiren durum nedir?
Stardew Valley dedi: Bende onu diyorum ya işte hani o meşhur 3'lü var ya onlardan neden olmayalım? Zaten birbirini seven ülke yoktur her şey çıkar ilişkisi. Genişletmek için tıkla... İlla NATO içerisinde olmanı gerektiren durum nedir?
S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 23 Kasım 2025 #34 WebSmith dedi: İlla NATO içerisinde olmanı gerektiren durum nedir? Genişletmek için tıkla... Dünya büyüklerinden olmalıyız sen Ruslarla birlik olacaksan kapı orada.
WebSmith dedi: İlla NATO içerisinde olmanı gerektiren durum nedir? Genişletmek için tıkla... Dünya büyüklerinden olmalıyız sen Ruslarla birlik olacaksan kapı orada.
W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 906 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 514 23 Kasım 2025 #35 Stardew Valley dedi: Dünya büyüklerinden olmalıyız sen Ruslarla birlik olacaksan kapı orada. Genişletmek için tıkla... Ben Ruslarla birlik olalım demedim politikalar anlaşmalar ayrı bir mesele biz ABD ile yakın olalım demek ayrı bir mesele.
Stardew Valley dedi: Dünya büyüklerinden olmalıyız sen Ruslarla birlik olacaksan kapı orada. Genişletmek için tıkla... Ben Ruslarla birlik olalım demedim politikalar anlaşmalar ayrı bir mesele biz ABD ile yakın olalım demek ayrı bir mesele.
S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 23 Kasım 2025 #36 WebSmith dedi: Ben Ruslarla birlik olalım demedim politikalar anlaşmalar ayrı bir mesele biz ABD ile yakın olalım demek ayrı bir mesele. Genişletmek için tıkla... Evet ABD'nin yanında olursan hep kazanırsın en güçlü ülkelerden olursun. Anca beğenme zaten.
WebSmith dedi: Ben Ruslarla birlik olalım demedim politikalar anlaşmalar ayrı bir mesele biz ABD ile yakın olalım demek ayrı bir mesele. Genişletmek için tıkla... Evet ABD'nin yanında olursan hep kazanırsın en güçlü ülkelerden olursun. Anca beğenme zaten.
W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 906 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 514 23 Kasım 2025 #37 Stardew Valley dedi: Evet ABD'nin yanında olursan hep kazanırsın en güçlü ülkelerden olursun. Genişletmek için tıkla... Sevebileceğinizi düşündüm.
Stardew Valley dedi: Evet ABD'nin yanında olursan hep kazanırsın en güçlü ülkelerden olursun. Genişletmek için tıkla... Sevebileceğinizi düşündüm.
S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 23 Kasım 2025 #38 WebSmith dedi: Sevebileceğinizi düşündüm. Genişletmek için tıkla... Güçlü olmak istemezsen sen bilirsin Türkiye'de o potansiyel var.
WebSmith dedi: Sevebileceğinizi düşündüm. Genişletmek için tıkla... Güçlü olmak istemezsen sen bilirsin Türkiye'de o potansiyel var.
W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 906 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 514 23 Kasım 2025 #39 Stardew Valley dedi: Güçlü olmak istemezsen sen bilirsin Türkiye'de o potansiyel var. Genişletmek için tıkla... Atatürk Türkiyesi de güçlüydü ama emperyalistler olmadan.
Stardew Valley dedi: Güçlü olmak istemezsen sen bilirsin Türkiye'de o potansiyel var. Genişletmek için tıkla... Atatürk Türkiyesi de güçlüydü ama emperyalistler olmadan.
S Stardew Valley Deneyimli Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 331 Yer Krasnoyarsk 23 Kasım 2025 #40 WebSmith dedi: Atatürk Türkiye'si de güçlüydü ama emperyalistler olmadan. Genişletmek için tıkla... Ama maalesef artık Atatürk gibi güçlü bir lider yok.
WebSmith dedi: Atatürk Türkiye'si de güçlüydü ama emperyalistler olmadan. Genişletmek için tıkla... Ama maalesef artık Atatürk gibi güçlü bir lider yok.