En başta para güç tekelinde birleşmemeli o yüzden.Vergiyi nasıl kullandığın önemli, bir dinazora 900mn dolar ödersen o vergi devleti batırmaz, yolsuzluk olduğu için hırsızlık oluyor yani. Senin hazinedeki paradan çalmanla bir farkı kalmıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Stardew Valley
Deneyimli
En başta para güç tekelinde birleşmemeli o yüzden.
O zaman hastane paralı olsun.
Paralı zaten?
Stardew Valley
Deneyimli
Devlet hastanesi.
Evet devlet hastanesi para alıyor.
Stardew Valley
Deneyimli
Eğer ameliyet olmayacaksan, küçük işler için parasız ayrıca tabii ki para alınacak tabii ki.
Eğer ameliyet olmayacaksan, küçük işler için parasız ayrıca tabii ki para alınacak tabii ki.
Hayır her işlem için alıyor. Vergi ile dolaylı aldığı için yukarıda dediğim sendromu yaşıyorsunuz.
Bizim halkımız devlet bedava yaptı diyor seviniyor. Halbuki kendi parası batıyor haberi yok.
Bu arada bence her şey para karşılığı olmalı. Bedava hiçbir şey yoktur.
Ama parası dolaylı yoldan fazlaca alınıp bedavaymış gibi verilmesine karşıyım. 18 yaşını geçtim diye babamın genel sağlık sigortasından yararlanamıyorum ve devlet hastanesinde en ufak şey için bile para veriyorum.
Stardew Valley
Deneyimli
Bu arada bence her şey para karşılığı olmalı. Bedava hiçbir şey yoktur.
Ama parası dolaylı yoldan fazlaca alınıp bedavaymış gibi verilmesine karşıyım. 18 yaşını geçtim diye babamın genel sağlık sigortasından yararlanamıyorum ve devlet hastanesinde en ufak şey için bile para veriyorum.
Evet, bence küçük şeyler için para verilmemeli yok ilaç yazmışmış, yok başı ağrıyormuş yok bilmem neymiş böyle şeyler için para verilmemeli.
Evet, bence küçük şeyler için para verilmemeli yok ilaç yazmışmış, yok başı ağrıyormuş yok bilmem neymiş böyle şeyler için para verilmemeli.
Her şeyin bir maliyeti var. Para vermezsen kimse zahmet edip bir şey yapmaz.