Makaleler
3
Yer
Mars
Selamlar arkadaşlar ! 😊

Biliyorum burda benim gibi bilgisayar mühendisi arkadaşlar var. O yüzden faydalı olacağını düşündüğümden hemen haberini alır almaz buraya da konusunu açmak istedim.

Cursor, öğrenciliğini doğrulayan herkese 1 yıllık ücretsiz Cursor Pro aboneliğini sunuyor. Yapmanız gereken >>

• Bu linkten "Verify Status" butonuna tıklayıp ekrana gelen formda isim, soyisim, okul ismi ve edu uzantılı öğrenci e-mailinizi girip göndermeniz gerekiyor.
  • Ardından öğrenci e-mail adresinize bir doğrulama kodu gelecek. O kodu ilgili alana ekledikten sonra 1 yıllık Cursor Pro aboneliğinizi ücretsiz kullanabilirsiniz. :)
İyi çalışmalar şimdiden... :robot:

Screenshot 2025-05-07 at 13.51.35.webp

Selamlar arkadaşlar ! 😊

Biliyorum burda benim gibi bilgisayar mühendisi arkadaşlar var. O yüzden faydalı olacağını düşündüğümden hemen haberini alır almaz buraya da konusunu açmak istedim.

Cursor, öğrenciliğini doğrulayan herkese 1 yıllık ücretsiz Cursor Pro aboneliğini sunuyor. Yapmanız gereken >>

• Bu linkten "Verify Status" butonuna tıklayıp ekrana gelen formda isim, soyisim, okul ismi ve edu uzantılı öğrenci e-mailinizi girip göndermeniz gerekiyor.
  • Ardından öğrenci e-mail adresinize bir doğrulama kodu gelecek. O kodu ilgili alana ekledikten sonra 1 yıllık Cursor Pro aboneliğinizi ücretsiz kullanabilirsiniz. :)
İyi çalışmalar şimdiden... :robot:

Eki Görüntüle 146445

Teşekkürler.

Umarım yanlış bilgilendirme yapmıyorumdur ama öğrendiğim kadarıyla hacklendiler ve kaynak kodları "Free VIP" olarak internette geziyor. İnsanlar bu yöntemi görüp yerel ağlara indirip kodları yaygınlaştırmasın diye böyle bir adım attıklarını düşünüyorum. Yoksa "1 yıl boyunca (üniversite öğrencilerine de olsa) ücretsiz olması" bana başka türlü mantıklı gelmiyor.