Hocam 5 yıl boyunca düz monitör kullandım. 4 ay önce G65B'ye geçtim. Bir iki hafta gözünüz alışkın olmadığı için "aman tanrım bu da ne böyle" hissiyatı oluyor sonra geçiyor. Şu an kullanırken düz mü curved mı anlamıyorum bile. Ama on numara monitör tavsiye ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Ben konu açtım bununla ilgili kullananlarin buyuk cogunlugu duz monitor tercih ediyor. Arkadasimda da var Curved o da sevmemis 2 yıldır kullaniyor.
Bence iade et o bas donmesi olayini asacagini sanmiyorum cunku bayağı bir etkilemis gibi sizi.
Erken tabii fakat hafif bir baş dönmesi etkisi yaptı bende ilginç bir şekilde, o yüzden direkt "iade etmeli miyim?" diye düşündüm hocam.
Bence iade et o bas donmesi olayini asacagini sanmiyorum cunku bayağı bir etkilemis gibi sizi.
Öküz
Uzman
Curved olayı biraz değişik ben 32" altı tüm Curvedleri gereksiz ve saçma buluyorum mevzu zaten açısal küçücük ekranda curved olsa ne işe yarayacak? Onun olayı ekran büyük olacak hatta normal bir monitörden yanlara doğru daha geniş olacak, film izlerken falan bir sağa bir sola bakacaksın şunun gibi;
Oyun oynarken özel pencere yapılabiliyor yan tarafları kapatıyorsun orta kısımda normal curved şeklinde kullanılıyor. Bu tür monitöre alışırsın, alıştığında da diğerleri kötü gelir çünkü gerçek deneyimi bu yaşatır. Diğer ufak monitörlerin neyine alışacaksın?
Oyun oynarken özel pencere yapılabiliyor yan tarafları kapatıyorsun orta kısımda normal curved şeklinde kullanılıyor. Bu tür monitöre alışırsın, alıştığında da diğerleri kötü gelir çünkü gerçek deneyimi bu yaşatır. Diğer ufak monitörlerin neyine alışacaksın?
Cok guzel bir yorum tebrik ederim.Curved olayı biraz değişik ben 32" altı tüm Curvedleri gereksiz ve saçma buluyorum mevzu zaten açısal küçücük ekranda curved olsa ne işe yarayacak? Onun olayı ekran büyük olacak hatta normal bir monitörden yanlara doğru daha geniş olacak, film izlerken falan bir sağa bir sola bakacaksın şunun gibi;
Eki Görüntüle 190627
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor