Bütçe
4.000 TL
Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhaba,
Şu anda Aula F75 Thunder Black kullanıyorum ve çoğu büyük markanın 10k lara sattığı klavyeleri denediğimde çok yavan geliyor. Kendi klavyemi toplamayı düşünüyorum fakat Türkiye'de barebone satan yok, yurt dışından da getirtemiyorum malum €30 üzerinde tutuyor. Ne önerirsiniz? Belki benim gözümden kaçan Türkiye'de satış yapan bir site vardır.
Üründen beklentilerim;
  • Multimedia kontrolü için knob ya da ekstra tuşlar
  • Hem manyetik hem de mekanik switchleri desteklemesi, mekanik önceliğim olur.
  • Malzeme kalitesi olarak premium hissiyat
  • Tuş vuruşlarında tok ses
  • South-faced rgb
@Telefonunu Çıkra hocam desteğinizi isteyeceğim.

Son düzenleme:
Merhaba,
Şu anda Aula F75 Thunder Black kullanıyorum ve çoğu büyük markanın 10k lara sattığı klavyeleri denediğimde çok yavan geliyor. Kendi klavyemi toplamayı düşünüyorum fakat Türkiye'de barebone satan yok, yurt dışından da getirtemiyorum malum €30 üzerinde tutuyor. Ne önerirsiniz? Belki benim gözümden kaçan Türkiye'de satış yapan bir site vardır.
Üründen beklentilerim;
  • Multimedia kontrolü için knob ya da ekstra tuşlar
  • Hem manyetik hem de mekanik switchleri desteklemesi, mekanik önceliğim olur.
  • Malzeme kalitesi olarak premium hissiyat
  • Tuş vuruşlarında tok ses
  • South-faced rgb
@Telefonunu Çıkra hocam desteğinizi isteyeceğim.
Glorius ların bearbone kitleri vardı bi oraya bakabilirsin. Manyetik + mekanik mi bakamadım.
Veya Wraith e bak. Orada egzantrik ürünler var.

Gümrük çıkmaması için nasıl sipariş verebilirim? makale vs. var mıdır?
Gümrük işlerinin aksamaması için sipariş notuna mutlaka TC kimlik numaramızı, tercihen oturduğumuz mahallenin posta kodunu yazıyoruz. Sitenin ''Shipping policy'' sayfasında bununla ilgili yazı mevcut. Bazı arkadaşlar kargosunun PTT ile geldiğini ve vergi çıktığını söylemişti, büyük ihtimalle bu kimlik numarasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Sipariş geçtikten sonra WG koduyla başlayan sipariş numarasıyla beraber [email protected] adresine bilgilendirme için mail atmamız lazım. Kırmızı forumdan, tabiri caizse arakladığım bu mailin sonuna sipariş numarasını ekleyip gönderebilirsiniz. Herkes bunu kopyalayıp atıyor zaten, özel bir şeye gerek yok.

I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.
Order number: WG_xxxxxx

İsterseniz bu yazıyı sipariş notunuzun altına da yapıştırabilirsiniz. İndirim kodu olarak "NEWWG" kullanabilirsiniz.
Kendim başta olmak üzere buradan alışveriş yapan çokça insan olsa da maalesef risk size ait. 🙏