Tamam attığım TKL klavyede Milkyway Keys Jade Dragon keycaps ile değiştirdikten sonra Wuque Flux switchlerle çok daha iyi performans yakalarım.

Tamam attığım TKL klavyede milkyway keys jade Dragon keycaps ile değiştirdikten sonra wuque flux switchlerle çok daha iyi performans yakalarım.

Ne kadar Switch değiştirirsen değiştir ne kadar keycaps değiştirirsen değiştir hocam şu an VGN flash serileri PCB ve mcu olarak en üst düzeyde pek rakibi bile yok Switch olarak da öyle T.C.'nin en üst düzeyde olan magneto apolloları kullanıyor Venom 60 getir götürünü falan yapar anca.

Bu arada fiyatta fark olmuş.
KeyTok GOOD NIGHT COCOA Tuş Takımı Buradan farkın büyük kısmı kapanır.
Raptor HE V2 switchle kullanırsam da dediğin fiyata yapılabilecek en mantıklı TKL klavyeyi yapmış olurum.
%60'lık klavye yapıp da kıyas yapayım çok istiyo'san @johan liebert
Ne kadar Switch değiştirirsen değiştir ne kadar keycaps değiştirirsen değiştir hocam şu an VGN flash serileri PCB ve mcu olarak en üst düzeyde pek rakibi bile yok Switch olarak da öyle ttc'nin en üst düzeyde olan magneto apolloları kullanıyor.
Fiyatı tutturamadığım için değiştirdim zaten. Kaldı ki topladığım kasa TKL. 75 bile değil. Daha topladığım klavyeye bakmamışsın bile doğru dürüst.
%60-75'likler arasında belki ama TKL tarafında imkânı yok çoğu klavyenin yarışmasına customlarla.

Bu arada fiyatta fark olmuş.
KeyTok GOOD NIGHT COCOA Tuş Takımı buradan farkın büyük kısmı kapanır.
Raptor he V2 Switch'le kullanırsam da dediğin fiyata yapılabilecek en mantıklı TKL klavyeyi yapmış olurum.
%60'lık klavye yapıp da kıyas yapayım çok istiyor'san @johan liebert

Fiyatı tutturamadığım için değiştirdim zaten. Kaldı ki topladığım kasa TKL. 75 bile değil. Daha topladığım klavyeye bakmamışsın bile doğru dürüst.
%60-75'likler arasında belki ama TKL tarafında imkânı yok çoğu klavyenin yarışmasına customlarla.

Boyut tamamen göreceli bir şey kimisi 75 ister kimisi 60 ona bir şey diyemem üstüne topladığın 9K pek bakmamada gerek yok kaldı ki aynı fiyatta olsa bile flashlar çok daha iyi hala🤷🏻

Boyut tamamen göreceli bir şey kimisi 75 ister kimisi 60 ona bir şey diyemem üstüne topladığın 9K pek bakmamada gerek yok kaldı ki aynı fiyatta olsa bile flashlar çok daha iyi hala🤷🏻
Bana VGN Flash'ın PCB'si ile GT60 Pro'nun kıyasını bulur musun? Onu bulamıyorsan Venom 60 ile kıyasla kardeşim.
Madem bu kadar teknik detaylara hâkimsin, bu arkadaşların kıyaslarıyla ilgili elle tutulur kaynağın vardır değil mi?

Bana VGN Flash'ın PCB'si ile GT60 Pro'nun kıyasını bulur musun? Onu bulamıyorsan Venom 60 ile kıyasla kardeşim.
Madem bu kadar teknik detaylara hâkimsin, bu arkadaşların kıyaslarıyla ilgili elle tutulur kaynağın vardır değil mi?

İkisinin kıyaslaması yapılınca büyük bir zevkle salarım kaynağı.