johan liebert 11
Uzman
Dizilecek kasaya göre gayet de mantıklı olabiliyor.
Daha ucuza hem hazır hem de mcu ve PCB olarak daha iyi klavyeler de var.
Dizilecek kasaya göre gayet de mantıklı olabiliyor.
Mesela?Daha ucuza hem hazır hem de mcu ve PCB olarak daha iyi klavyeler de var.
meyergaming.com
meyergaming.com
Tamam attığım TKL klavyede Milkyway Keys Jade Dragon keycaps ile değiştirdikten sonra Wuque Flux switchlerle çok daha iyi performans yakalarım.![]()
VGN Flash 68HE Alüminyum Manyetik Oyuncu Klavyesi
VGN Flash 68HE Alüminyum Manyetik Oyuncu Klavyesi özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
![]()
VGN Flash 75HE LANDSPACE Alüminyum Manyetik Switch Oyuncu Klavyesi
VGN Flash 75HE LANDSPACE Alüminyum Manyetik Switch Oyuncu Klavyesi özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Tamam attığım TKL klavyede milkyway keys jade Dragon keycaps ile değiştirdikten sonra wuque flux switchlerle çok daha iyi performans yakalarım.
Fiyatı tutturamadığım için değiştirdim zaten. Kaldı ki topladığım kasa TKL. 75 bile değil. Daha topladığım klavyeye bakmamışsın bile doğru dürüst.Ne kadar Switch değiştirirsen değiştir ne kadar keycaps değiştirirsen değiştir hocam şu an VGN flash serileri PCB ve mcu olarak en üst düzeyde pek rakibi bile yok Switch olarak da öyle ttc'nin en üst düzeyde olan magneto apolloları kullanıyor.
Bu arada fiyatta fark olmuş.
KeyTok GOOD NIGHT COCOA Tuş Takımı buradan farkın büyük kısmı kapanır.
Raptor he V2 Switch'le kullanırsam da dediğin fiyata yapılabilecek en mantıklı TKL klavyeyi yapmış olurum.
%60'lık klavye yapıp da kıyas yapayım çok istiyor'san @johan liebert
Fiyatı tutturamadığım için değiştirdim zaten. Kaldı ki topladığım kasa TKL. 75 bile değil. Daha topladığım klavyeye bakmamışsın bile doğru dürüst.
%60-75'likler arasında belki ama TKL tarafında imkânı yok çoğu klavyenin yarışmasına customlarla.
Bana VGN Flash'ın PCB'si ile GT60 Pro'nun kıyasını bulur musun? Onu bulamıyorsan Venom 60 ile kıyasla kardeşim.Boyut tamamen göreceli bir şey kimisi 75 ister kimisi 60 ona bir şey diyemem üstüne topladığın 9K pek bakmamada gerek yok kaldı ki aynı fiyatta olsa bile flashlar çok daha iyi hala![]()
Bana VGN Flash'ın PCB'si ile GT60 Pro'nun kıyasını bulur musun? Onu bulamıyorsan Venom 60 ile kıyasla kardeşim.
Madem bu kadar teknik detaylara hâkimsin, bu arkadaşların kıyaslarıyla ilgili elle tutulur kaynağın vardır değil mi?
Kaynaksız bu kadar emin konuşmana hayran kaldım.İkisinin kıyaslaması yapılınca büyük bir zevkle salarım kaynağı.