Detaylar
Kim cevapladı?SteelSeries seçenek bile olamaz. Bütçe ve boyut tercihi nedir?Merhaba. Genelde SteelSeries, ASUS gibi markaların klavyeleri yerine Custom klavye markaları öneriliyor, Custom klavyeler daha mı mantıklı? Ve neden?
Ben SteelSeries Apex 7 ve Yunzıı IF99 arasında kaldım. Hangisi daha iyi olur?
- Makaleler
- 2
Kazıklanırsınız yoksa "marka" diye.
Merhaba. Genelde SteelSeries, ASUS gibi markaların klavyeleri yerine Custom klavye markaları öneriliyor, Custom klavyeler daha mı mantıklı? Ve neden?
Ben SteelSeries Apex 7 ve Yunzıı IF99 arasında kaldım. Hangisi daha iyi olur?
2014'te bu Custom'lar fazla yaygın değildi.
Corsair gaming K70 red almıştım.
Hala kullanıyorum.
3 çucuk yetiştirdi, 3 sefer sıvı temastan kurtardım. Hala devam.
lebowskia
Uzman
SteelSeries seçenek bile olamaz. Bütçe ve boyut tercihi nedir?
bütçe 5 bin kadar düşünüyorum, %100 klavye istiyorum, o zaman custom klavyeler daha mı mantıklı?
@lebowskia, Stok bekleyebilirsen bunu onerebilirim:
www.gaming.gen.tr
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.
lebowskia
Uzman
Teşekkürler, zaten hemen almayacağım bekleyebilirim, düşünebilirim bunuda, şimdi baktım böyle tok sesi olan klavyeleri seviyorum, Yunzıı IF99 da beğendim o konuda ve görünüş olarak, bu daha mı iyidir acaba?@lebowskia, Stok bekleyebilirsen bunu onerebilirim:
![]()
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
Tam boyut şart mı? %75 olmaz mı?Teşekkürler, zaten hemen almayacağım bekleyebilirim, düşünebilirim bunuda, şimdi baktım böyle tok sesi olan klavyeleri seviyorum, Yunzıı IF99 da beğendim o konuda
Teşekkürler, zaten hemen almayacağım bekleyebilirim, düşünebilirim bunu da, şimdi baktım böyle tok sesi olan klavyeleri seviyorum, yunzıı IF99 da beğendim o konuda.
Yunzıı IF99 da guzeldir, aluminyum kasa premium bir klavye.