- Makaleler
- 1
Çok çok uzun zamandır Custom klavye yapmak istemişimdir. Yeni yıla girmişken bu isteğimi yerine getirelim dedim
.
wraithesports.com
Neden Switch'ler yok diye sorarsanız şu an kullandığım ve memnun olduğum Akko Fairy switchleri kullanacağım. NuPhy WOB'ları birkaç yabancı kaynaktan bakmıştım herkes çok iyi demişti. O yüzden tercih ettim. Yoksa başka bir keycapse bakmadım
. Sora60'ı çok beğenirim. Sürekli bu kasaya yapmak istemişimdir Custom klavyemi. O yüzden bu kalacak gibi. PCB ve Stabilizör konusunda kararsızım. Venom60'ı çok görmüştüm. O yüzden tercih ettim. Stabilizör olarak çok arada kaldığım için Gemini'ya sordum bunu al dedi (inanmadım). Sizin daha iyi önerileriniz olur mu? Beraber tartışalım. Şimdiden teşekkürler.
@Toby Fox @michaelscofield @21312
UR Studio Sora60 Alüminyum Klavye Kasası
Klavye Parçaları ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...
Neden Switch'ler yok diye sorarsanız şu an kullandığım ve memnun olduğum Akko Fairy switchleri kullanacağım. NuPhy WOB'ları birkaç yabancı kaynaktan bakmıştım herkes çok iyi demişti. O yüzden tercih ettim. Yoksa başka bir keycapse bakmadım
@Toby Fox @michaelscofield @21312