- Makaleler
- 2
Çok çok uzun zamandır Custom klavye yapmak istemişimdir. Yeni yıla girmişken bu isteğimi yerine getirelim dedim
.
wraithesports.com
wraithesports.com
Neden Switch'ler yok diye sorarsanız şu an kullandığım ve memnun olduğum Akko Fairy switchleri kullanacağım. NuPhy WOB'ları birkaç yabancı kaynaktan bakmıştım herkes çok iyi demişti. O yüzden tercih ettim. Yoksa başka bir keycapse bakmadım
. Sora60'ı çok beğenirim. Sürekli bu kasaya yapmak istemişimdir Custom klavyemi. O yüzden bu kalacak gibi. PCB ve Stabilizör konusunda kararsızım. Venom60'ı çok görmüştüm. O yüzden tercih ettim. Stabilizör olarak çok arada kaldığım için Gemini'ya sordum bunu al dedi (inanmadım). Sizin daha iyi önerileriniz olur mu? Beraber tartışalım. Şimdiden teşekkürler.
@Toby Fox @michaelscofield @21312
UR Studio Sora60 Alüminyum Klavye Kasası
Klavye Parçaları ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...
GEONWORKS Venom 60 HE PCB (Manyetik Switch / HE)
Ürünü satın aldığınızda Venom 60 HE PCB, Venom 60 HE Foam Set ve Venom 60 HE Plate birleştirilmemiş şekilde gönderilir. Satın alım sırasında plate malzemesini (Alüminyum veya FR4) seçmeniz gerekmektedir. Set içerisinden stabilizer çıkmamaktadır. Klavye Bileşenleri Ürünlerinde İade Politikası: Bu...
Neden Switch'ler yok diye sorarsanız şu an kullandığım ve memnun olduğum Akko Fairy switchleri kullanacağım. NuPhy WOB'ları birkaç yabancı kaynaktan bakmıştım herkes çok iyi demişti. O yüzden tercih ettim. Yoksa başka bir keycapse bakmadım
@Toby Fox @michaelscofield @21312