Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batur

Başarılı
Custom ROM attım. Kuzenim de bayağı kullandı ancak bu tableti dayıma verecekmiş ve dayım da bu tarz şeylerin olmasını istemiyor. Gizlilik gibi birçok şeyden korkuyor, bu nedenle bu tabletin Bootloader kilidini geri kapatıp Android 14 kurmak istiyorum.

Ancak pek araştıramadım doğrusu kaynak bulamadım ve Odin'den Android 14 kurmak istediğimde güç ve ses kısma tuşuna bastığımda kırmızı bir ekran gidip geliyor Odin ile işlem yapamıyorum.

Bu yazılımı indirmeniz gerekiyor.

Odin ile Download modda yazdırmanız gerek. Ancak size üzücü bir haberim daha var.

Samsung cihazlarda Knox sayacı dediğimiz bir sayaç var. Bunu kullanarak her uygulama cihazın daha önce Custom ROM atılmış olabileceğini anlıyor.

Bu yüzden muhtemelen, Play Store için "Bu cihaz sertifikalı değil" hatası ve bazı uygulamalarda "Cihaz daha önce yetkisiz şekilde değiştirilmiş." hatası alabilirsiniz.

Sayacı hiçbir şekilde sıfırlayamazsın.

Bu yazılımı indirmeniz gerekiyor.

Odin ile download modda yazdırmanız gerek. Ancak size üzücü bir haberim daha var.

Samsung cihazlarda Knox sayacı dediğimiz bir sayaç var. Bunu kullanarak her uygulama cihazın daha önce Custom ROM atılmış olabileceğini anlıyor.

Bu yüzden muhtemelen, Play Store için "bu cihaz sertifikalı değil" hatası ve bazı uygulamalarda "cihaz daha önce yetkisiz şekilde değiştirilmiş." hatası alabilirsiniz.

Sayacı hiçbir şekilde sıfırlayamazsın.

Hocam teşekkür ederim ama dosyayı yükledim yazdığım gibi download moda giremiyorum. Onu çözebilirsem yapacağım ama olmuyor, Google AOSP indirdim GSI aslında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım yöntemler için teşekkür ederim ancak bu yöntemleri yapamıyorum çünkü tablet download moda girmiyor.

Çözüm