vwfan
Uzman
Merhaba, bende T230 model numaralı 7 inç olan modelinden bir Samsung Galaxy Tab 4 var. Bu cihazın Home tuşu içeri göçük ve Custom ROM atmak istiyorum. ADB ile download mode'a girebiliyorum, flashladıktan sonra recoverye giremiyorum tekrar açılınca ADB ile recovery komutunu giriyorum ve stock recoverye atıyor. Bu tablete nasıl custom rom atabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba yardımcı olabilecek biri var mı?
@Heribert Yavuz hocam rahatsız ediyorsam kusura bakmayın.
Merhaba, bende T230 model numaralı 7 inç olan modelinden bir Samsung Galaxy Tab 4 var. Bu cihazın Home tuşu içeri göçük ve Custom ROM atmak istiyorum. ADB ile download Mode'a girebiliyorum, flashladıktan sonra recoverye giremiyorum tekrar açılınca ADB ile recovery komutunu giriyorum ve stock recoverye atıyor. Bu tablete nasıl Custom ROM atabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, bende T230 model numaralı 7 inç olan modelinden bir Samsung Galaxy Tab 4 var. Bu cihazın Home tuşu içeri göçük ve Custom ROM atmak istiyorum. ADB ile download Mode'a girebiliyorum, flashladıktan sonra recoverye giremiyorum tekrar açılınca ADB ile recovery komutunu giriyorum ve stock recoverye atıyor. Bu tablete nasıl Custom ROM atabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
@Heribert Yavuz hocam rahatsız ediyorsam kusura bakmayın.
Son düzenleme: