Ezel Bayraktar

Gelişen
Öncelikle herkese merhaba. Elinde olan herkes biliyordur, bu tablet orijinal kendi ROM'unda bile çok fazla kasıyor, o yüzden Custom ROM kurma kararı aldım. Cihazın binary sürümü S5. Odin sürümü ise 3.14.4. Kullandığım kabloda orijinal Samsung kablosu. Odin ilk başta tableti tanıyor ama ne flashlarsam flashlayım (LineageOS 21, Pixel OS 14) fail hatası alıyorum veya setup connection yazısında takılı kalıyor. Başka bir denememde de recovery. İmg'de takılı kaldı. Lütfen yardım eder misiniz?

Öncelikle herkese merhaba. Elinde olan herkes biliyordur, bu tablet orijinal kendi ROM'unda bile çok fazla kasıyor, o yüzden Custom ROM kurma kararı aldım. Cihazın binary sürümü s5. Odin sürümü ise 3.14.4. kullandığım kabloda orijinal Samsung kablosu. Odin ilk başta tableti tanıyor ama ne flashlarsam flashlayım (LineageOS 21, Pixel OS 14) fail hatası alıyorum veya setup connection yazısında takılı kalıyor. Başka bir denememde de recovery. İmg'de takılı kaldı. Lütfen yardım eder misiniz?

Sadece GSI kurabilirsiniz bu cihaza stock ROM kurup bunu kurun.

Hocam stock ROM'dan başka çözüm yok mudur? Çünkü ROM'da klavyenin açılması için 30 saniye bekletiyor, gerisini anlatmıyorum zaten siz biliyorsunuz.

Hocam Google Apps paketinin linki varsa atabilir misiniz? Hocam bir de şu an tablette stock ROM kurulu zaten, gene de kurmam gerekir mi?

Son düzenleme:
Cihaz hataya düşmüş ilk önce stock ROM kurun.
Ardından bu GSI'yı kurun, Google paketleri içerisinde mevcut.
Tamam hocam teşekkür ederim.
Hocam bu yazınıza göre GSI'yi kuracağım değil mi?

Tamam hocam teşekkür ederim.
Hocam bu yazınıza göre GSI'yi kuracağım değil mi?

Evet.

Hocam onu nasıl yapıyoruz?
1744121657484.webp