Detaylar
Kim cevapladı?ElonXMusk 54
Üstün
- Makaleler
- 1
Bugünden itibaren pırasa yemeye başlıyorum.Belediyelik bile yapar bu adam crack voice ile büyüdü pırasa GTA 6 daha ne olsun![]()
Sen misin 2026 yılında hala PC'ye oyun çıkarmayayıp aynı oyunu 2 kere satmayı planlayan. Şu oyun için ölüp ölüp dirilenler gerçekten akıl sağlığınızı kontrol ettirin bir hekime.
mburakkarakas 11
Yetkin
2023'te oyunu duyurduğundan beri sadece 1 fragman, 0 gameplay videosu, 0 oyun içi içerikle ön siparişe açmak, Gameplay'i göstermek için Netflix'le anlaşmak falan. R* virüsüne iyi oluyor. Bu egoya sahip her şirket için aynı şey olur umarım.
He, zamanında The Last of Us Part II'nin story sızdırıldığında salyalarını akıtarak saldıran Rockstar fanlarının bu durumda hala bile sessiz kalması da ayrı komedi.
GTA serisi IV dışında hiçbir zaman hikaye üzerinde duran bir seri olmadı ki? Rockstar genel olarak oyunlarında oyuncuyu eğlendirmeyi amaçlayan bir şirket. Neden duralım mesela bana bir örnek verir misin? Rockstar fanboyu değilim ama yazdıkların mantıksız. Last of Us dediğin seri hikaye temelli bir oyun. Hikaye yayınlandığı zaman oyuncuların tepki göstermesi kadar normal bir şey yok.
Son düzenleme:
"We get GTA 6 before GTA 6" lafı gerçek oluyor sanırım.
yusufumm07 87
Üstün
Biraz şüphe ediyorum. Bu sızıntı yapan grup neden oyunun çıkmasına 3 ay kala yayınladı Sanki Rockstar'ın işine geliyor önden bir nabız yolkluyorlar.
GTA serisi IV dışında hiçbir zaman hikaye üzerinde duran bir seri olmadı ki? Rockstar genel olarak oyunlarında oyuncuyu eğlendirmeyi amaçlayan bir şirket. Neden duralım mesela bana bir örnek verir misin? Rockstar fanboyu değilim ama yazdıkların mantıksız. Last of Us dediğin seri hikaye temelli bir oyun. Hikaye yayınlandığı zaman oyuncuların tepki göstermesi kadar normal bir şey yok.
RDR2 geri dönüşlerinden sonra GTA'ya hikaye ekleyecekleri çok belli. RDR2 öncesi zaten hikayesi olan kaç oyunu var? GTA 4 bile o kadar değil.
GTA 6 sürecindeki yaptıkları her şeyi RDR2'de de yaptılar bu arada. Demek ki amaç aynı. TLOU'ya saldıran adamların buna da saldırması lazım. Kaldı ki TLOU gameplay'i oyundan 2 yıl önce zaten yayınlanmıştı.
MeReKGs67 4
Uzman
Onları da geçtim ya adam ölürseAdam kendini Lost dizisindeki ambarda sanıyor galiba; her gün dünyayı kurtarır gibi sayacı sıfırlamak için tuşa basıyor. Bir gün şarjı bitse, interneti kopsa veya uyuya kalsa, yanlışlıkla tüm dünyaya GTA 6'yı çıkaracak haberimiz yok.