2254

Üstün
Makaleler
7
V için 100'den fazla yeni özelleştirme seçeneği içeriyor, seçili araç markaları için CrystalCoat™ uyumluluğu ekliyor, CrystalCoat™ uyumlu araçlar için yepyeni bir TWINTONE™ renk şeması özelliği sunuyor ve daha fazlası! Fotoğraf Modu da yeni kamera seçenekleri, en boy oranları, ışık kaynakları ve poz verebilen NPC'ler ile büyük bir revizyondan geçti, bunlar sadece birkaçı!

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun benim için 4 yıl öncesinde kaldı, o kadar yıllık beklentinin içine edilince sonra dönüp bakasım gelmedi. İlgilenenler varsa onlar için hâlâ güncellemelerle oyunu sıvamaları iyi haber.

V için 100'den fazla yeni özelleştirme seçeneği içeriyor, seçili araç markaları için CrystalCoat™ uyumluluğu ekliyor, CrystalCoat™ uyumlu araçlar için yepyeni bir TWINTONE™ renk şeması özelliği sunuyor ve daha fazlası! Fotoğraf Modu da yeni kamera seçenekleri, en boy oranları, ışık kaynakları ve poz verebilen NPC'ler ile büyük bir revizyondan geçti, bunlar sadece birkaçı!

Oyuna optimizasyon geldi mi?

Oyun benim için 4 yıl öncesinde kaldı, o kadar yıllık beklentinin içine edilince sonra dönüp bakasım gelmedi. İlgilenenler varsa onlar için hâlâ güncellemelerle oyunu sıvamaları iyi haber.

Şu anki haliyle değerlendirirsek AAA oyunlar arasında en iyilerden biri olduğunu rahatça söyleyebilirim. Phantom liberty DLC'si gayet iyiydi. Taş gibi oyun şu an.

Ona dikkat etmedim ama oyun bana biraz daha akıcı geldi. Fg açık halde kamerayı çevirirken input Lag'dan kaynaklı biraz gecikme hissediyordum. Bu durum azalmış gibi geldi bana.

Fotoğraf modu güncellemeleri güzel olmuş, mod olmadan pek bir esprisi olmuyordu. Şu anki haliyle çıksa bambaşka bir yerde olabilirdi oyun.

Ve bence bir DLC daha lazımdı ya, güzel olurdu.

Şu anki haliyle değerlendirirsek AAA oyunlar arasında en iyilerden biri olduğunu rahatça söyleyebilirim. Phantom liberty DLC'si gayet iyiydi. Taş gibi oyun şu an.
Öyledir ama bazı hayal kırıklıkları olduğu gibi kalıyor, dönüp tekrar bakasım gelmiyor. 7 yıl bekledikten sonra karşıma çıkan şey, Witcher 4 gelene kadar CDPR oyunu oynamama kararı verdirtecek kadar kötüydü benim açımdan. :D

Ben çıktıktan 1 yıl sonra oynadım, en sevdiğim oyun oldu ama ben öncesinde oyun hakkındaki haberler ile çok ilgilenmemiştim belki bu yüzden beklentiye girmemiştim. 1 sene sonra oynadığımdan da hiç bugla karşılaşmadım. Görseller, aksiyon, Cyberpunk havası oldukça iyiydi. Son senelerde çıkan en güzel atmosfere ve grafiklere sahip oyunlardan biri bence. Tabii ki buglı çıkması ve bazı vadettiklerini en başta verememesi kötü. Oyun işi biraz da zevkler ve renkler mesele. Ama şu anki haliyle, güzel bir oyun oynamak isteyenlere tavsiye ederim.

Cyberpunk her tarafı keşfedilmesi gereken. Tonla RPG elementi barındıran bir oyun. Karakterinizi bambaşka bir boyuta getirebilirsiniz, ister ninja gibi ol ister uzaktan hack ile işini hallet. Dümdüz Call of Duty oynar gibi oynanırsa oyun hemen bitiyor ve karakterinin tam potansiyelini ortaya çıkaramıyorsun.Yeni patch getirmeleri iyi olmuş zaman bulursam tekrar yükler girerim.

Cyberpunk her tarafı keşfedilmesi gereken. Tonla RPG elementi barındıran bir oyun. Karakterinizi bambaşka bir boyuta getirebilirsiniz, ister ninja gibi ol ister uzaktan hack ile işini hallet. Dümdüz Call of Duty oynar gibi oynanırsa oyun hemen bitiyor ve karakterinin tam potansiyelini ortaya çıkaramıyorsun.Yeni patch getirmeleri iyi olmuş zaman bulursam tekrar yükler girerim.
Oynanış bakımından kesinlikle öyle ama oyun RPG'nin elde tutulur örneklerine bakınca düz aksiyon oyunuymuş gibi hissettiriyor. Ben oyunu RPG ögeleri yüzünden oynamadım ama oynanış konusundaki çeşitliliği bir noktaya kadar iyi. Ancak RPG deneyimi için oynanırsa hayal kırıklığı yaratabilir, ki yarattı da. Çokça eleştirildi. CDPR bile oyun çıkmadan önce RPG ibaresini kaldırmak zorunda kaldı. Zaten çok fazla düşünülmüş ama bazı sebepler yüzünden oyundan çıkarılmış şey olduğu belli.